Egészség

Gyűlöli és fenyegeti az internet népe a szegedi virológust, aki nem mazochista!

Gyűlöli és fenyegeti az internet népe a szegedi virológust, aki nem mazochista!

2021. november 6., szombat
Gyűlöli és fenyegeti az internet népe a szegedi virológust, aki nem mazochista!

Szinte egy emberként kezdte gyűlölni, ócsárolni és fenyegetni az internet népe azt a szegedi szakembert, aki azt javasolta: kocsmába se mehessen az, aki nincs beoltva; sőt, leginkább kijárási tilalmat kellene bevezetni esetükben.

https://szegedma.hu/2021/11/kocsmaba-se-mehessenek-az-oltatlanok-emelte-a-tetet-a-szegedi-virologus

Boldogkői Zsolt a napokban adott interjú lapunknak, és abban sem finomkodott, a kormánynál is szigorúbban lépne fel az oltatlanokkal szemben.

https://szegedma.hu/2021/10/szigorubb-lenne-a-kormanynal-boldogkoi-zsolt-mert-nem-biztos-hogy-eleg-lesz-a-kotelezo-oltas

Boldogkői most azt mondja, folyamatosan fenyegetik véleménye és szakmai álláspontja miatt, sőt ebből már a kollégáinak is kijut.

- Már az egyetemi címemre is kapom a fenyegetéseket, sőt az egyik munkatársamnak is kijut az 'üzenetekből'. A népámító vezérek egy igen fontos dologról megfeledkeznek: úgy gondolják, hogy az általuk átvert emberekkel ők egy közösséget alkotnak, és ebből kifolyólag joguk van ahhoz, hogy a nevükben kijelentsék, nem kérnek a védekezésből. A szakmának az is kötelessége, hogy védje az átvert emberek egészségét és életét a 'szellemi' vezérek akaratával szemben - közölte, utalva Gődény Györgyre és szerinte "oltástagadó" körére.

Nem mazochista

A szegedi kutató azt is elárulta, nem mazochista, hogy népharagot gerjesszen magam ellen.

- Én csak a lehetséges megoldásokat vázolom fel, hogyan lehetne változtatni ezen az áldatlan helyzeten.

Míg a nagy szabadságharcosok mindent megtesznek, nehogy szabadon élhessünk, én megpróbálok javalatokat tenni ahhoz, miként lehetne ezt elérni. Mivel arról lekéstünk, hogy a 4. hullámot oltásokkal fékezzük meg, egyetlen lehetőségünk maradt a katasztrófa elkerülésére, ez pedig a korlátozások

- magyarázta. Hozzátette, azon gondolkodik, vajon mi lehet az oka annak, hogy például a portugálok, a spanyolok, írek, skandinávok és franciák önként és dalolva beoltatják magukat - eleget téve ezzel nemcsak az egyéni egészségük védelmének, hanem a társadalmi kötelezettségeiknek - nálunk viszont egy igen hangos tömeg, nem hajlandó erre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.