Gyűlöli és fenyegeti az internet népe a szegedi virológust, aki nem mazochista!

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Szinte egy emberként kezdte gyűlölni, ócsárolni és fenyegetni az internet népe azt a szegedi szakembert, aki azt javasolta: kocsmába se mehessen az, aki nincs beoltva; sőt, leginkább kijárási tilalmat kellene bevezetni esetükben.

Boldogkői Zsolt a napokban adott interjú lapunknak, és abban sem finomkodott, a kormánynál is szigorúbban lépne fel az oltatlanokkal szemben.

Boldogkői most azt mondja, folyamatosan fenyegetik véleménye és szakmai álláspontja miatt, sőt ebből már a kollégáinak is kijut.

– Már az egyetemi címemre is kapom a fenyegetéseket, sőt az egyik munkatársamnak is kijut az ‘üzenetekből’. A népámító vezérek egy igen fontos dologról megfeledkeznek: úgy gondolják, hogy az általuk átvert emberekkel ők egy közösséget alkotnak, és ebből kifolyólag joguk van ahhoz, hogy a nevükben kijelentsék, nem kérnek a védekezésből. A szakmának az is kötelessége, hogy védje az átvert emberek egészségét és életét a ‘szellemi’ vezérek akaratával szemben – közölte, utalva Gődény Györgyre és szerinte “oltástagadó” körére.

Nem mazochista

A szegedi kutató azt is elárulta, nem mazochista, hogy népharagot gerjesszen magam ellen.

– Én csak a lehetséges megoldásokat vázolom fel, hogyan lehetne változtatni ezen az áldatlan helyzeten.

Míg a nagy szabadságharcosok mindent megtesznek, nehogy szabadon élhessünk, én megpróbálok javalatokat tenni ahhoz, miként lehetne ezt elérni. Mivel arról lekéstünk, hogy a 4. hullámot oltásokkal fékezzük meg, egyetlen lehetőségünk maradt a katasztrófa elkerülésére, ez pedig a korlátozások

– magyarázta. Hozzátette, azon gondolkodik, vajon mi lehet az oka annak, hogy például a portugálok, a spanyolok, írek, skandinávok és franciák önként és dalolva beoltatják magukat – eleget téve ezzel nemcsak az egyéni egészségük védelmének, hanem a társadalmi kötelezettségeiknek – nálunk viszont egy igen hangos tömeg, nem hajlandó erre.

Előző sztori

Meghalt Deli Albin, Dorozsma hagyományainak őrzője

Következő sztori

Kitiltják az oltatlanokat a közösségi élet több területéről!