Megoldódott rejtély: fel lehet hajtani a hídra a Deák Ferenc utcából

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Tegnap mi is írtuk arról a kisebb közlekedési zavarról, ami a Híd utca és a Deák Ferenc utca kereszteződésében alakult ki: ha az autósok minden szabály betartottak volna, gyakorlatilag egy irányból sem közelíthették volna meg a Belvárosi hidat. Most úgy tűnik, megoldódott a probléma.

Új közlekedési táblák

Célegyenesben van a rekonstrukció első szakasza, emiatt már kihelyezték az új forgalmi rendet szabályozó jelzőtáblákat és az útburkolati jelek is felfestésre kerültek – azonban ezeket még nem lehet teljesen rendeltetésszerűen alkalmazni, mert akadnak még terelések, lezárt részek a környéken.

A Szeged Pólus NKft. nyilatkozata szerint az új táblákat le kellett volna takarni a felfestéseket pedig áthúzni mindaddig, amíg nem lép életbe az új közlekedési rend, amit a kivitelező mulasztott el.

Ezeket végrehajtva vissza állították az ideiglenes forgalmi rendet, ami azt jelenti, hogy szabályosan járunk el, amikor a Deák Ferenc utcáról felhajtunk a Belvárosi hídra.

via Délmagyar

Előző sztori

Ámokfutás Makón: egy hónap alatt nyolc bűncselekményt követett el egy helyi férfi

Következő sztori

Továbbra is magas a koronavírus szennyvízkoncentrációja Szegeden