Kövér: 2022-ben negyedszer is győzni fogunk!

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Mint arról már korábban beszámoltunk, ma van a Fidesz tisztújító kongresszusa, aminek keretén belül majd pártelnököt és alelnököt is választanak – előbbire Orbán Viktor az egyedüli jelölt. 2022-ben újra Európa védőbástyáján állva, negyedszer is győzni fogunk – jelentette ki Kövér László beszédében vasárnap.

 A házelnök azt hangsúlyozta, hogy az elmúlt tíz évben már háromszor vonult fel a Fidesz ellen a globalizmus erői és hazai helytartói, de a magyar emberek az eszükre és szívükre hallgatva eddig mindannyiszor legyőzték őket – demokratikus és békés módon.

Az utóbbi évtizedben háromszor segítettük győzelemre Magyarországot, háromszor kaptunk ehhez erőt a Jóistentől és bizalmat a nemzetünktől

Kövér arra is kitért, hogy Kelet és Nyugat urai már megint “a mi közép-európai bőrünkre” folytatják piszkos játszmájukat, amelyben nekünk megint “az egyelőre csak virtuális ágyútöltelék” szerepét szánják. Ha nem tudjuk Közép-Európát növekvő gazdasági erejének és lélekszámának megfelelő politikai tényezővé szervezni, meg is érdemeljük, hogy a történelem megismétlődjön velünk – vélekedett.

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

via MTI / Kiemelt kép: MTI

Előző sztori

Többfelé magas a légszennyezettség az országban, Szegeden “kifogásolt” a levegő minősége

Következő sztori

Megvannak az idei év megyei Prima díjazottjai, ők kapták Csongrád-Csanádban