Politika

Kövér: 2022-ben negyedszer is győzni fogunk!

Kövér: 2022-ben negyedszer is győzni fogunk!

2021. november 14., vasárnap
Kövér: 2022-ben negyedszer is győzni fogunk!

Mint arról már korábban beszámoltunk, ma van a Fidesz tisztújító kongresszusa, aminek keretén belül majd pártelnököt és alelnököt is választanak - előbbire Orbán Viktor az egyedüli jelölt. 2022-ben újra Európa védőbástyáján állva, negyedszer is győzni fogunk - jelentette ki Kövér László beszédében vasárnap.

 A házelnök azt hangsúlyozta, hogy az elmúlt tíz évben már háromszor vonult fel a Fidesz ellen a globalizmus erői és hazai helytartói, de a magyar emberek az eszükre és szívükre hallgatva eddig mindannyiszor legyőzték őket - demokratikus és békés módon.

Az utóbbi évtizedben háromszor segítettük győzelemre Magyarországot, háromszor kaptunk ehhez erőt a Jóistentől és bizalmat a nemzetünktől

Kövér arra is kitért, hogy Kelet és Nyugat urai már megint "a mi közép-európai bőrünkre" folytatják piszkos játszmájukat, amelyben nekünk megint "az egyelőre csak virtuális ágyútöltelék" szerepét szánják. Ha nem tudjuk Közép-Európát növekvő gazdasági erejének és lélekszámának megfelelő politikai tényezővé szervezni, meg is érdemeljük, hogy a történelem megismétlődjön velünk - vélekedett.

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

via MTI / Kiemelt kép: MTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.