Közösség

Karácsonyfadíszeket gyűjtenek a rászorulóknak

Karácsonyfadíszeket gyűjtenek a rászorulóknak

2021. november 4., csütörtök
Karácsonyfadíszeket gyűjtenek a rászorulóknak

Újabb jótékonysági akciót szervez a szegedi Mátrix Közhasznú Alapítvány. Ezúttal karácsonyfadíszeket is várnak a tartós élelmiszerek, meleg ruhák mellé, hogy a rászoruló családok ünnepi készülődését egy-egy dísszel segítsék.Legutóbb plüssfigurákkal lepték meg a gyerekeket a Bohócdoktorok:

https://szegedma.hu/2021/10/huszezer-plussfigurat-osztanak-szet-gyerekeknek-a-bohocdoktorok

Sok család anyagi terhei miatt az ünnepi készülődés örömteli pillanatait elfedik a megélhetési nehézségek. Egyre több idős - egyedülálló és család fenyőfát sem állít. A Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett Centerke Adományozó Központ idén több más adventi segítő akció mellett 1000 csillogó dísszel teszi boldogabbá a rászorulók ünnepét.

A jótékonysághoz a szervezők a tehetősebb lakosság, cégek, iskolák - óvodák segítségét kéri. Segítsen Ön is!

Rácz Anett, a Mátrix Közhasznú Alapítvány vezetője arra kéri a jó szándékú és jobb módban élőket, hogy az idei karácsonyi díszek megvásárlásakor a már nem használt gömböket, csúcsokat, szalagokat, fényeket ne hagyják a tartó dobozokban porosodni, azokat hozzák be a Centerkébe, hogy megkaphassák azok, akik vásárolni nem tudnak. A ruházat, cipő, tartós élelem mellett az ünnepekig juttassák el a nem használt díszeket a rászorulókhoz a Centerke Adományozó Központon keresztül.

A www.centerke.hu oldalon a jótékonysági központ nyitvatartási ideje megtalálható.

Centerke Adományozó Központ
Egész évben segíti a családokat, időseket, közösségeket, önkormányzatokat a 2003 óta sikeresen működő Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett adományozó központ. A jótékonysági segítő közösség a jobb módú lakossággal lehet csak sikeres. Adományt adunk, a rászorulókra pedig kevesebb teher kerül. Együtt csodákra vagyunk képesek. Az ünnepek idején még inkább.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.