Karácsonyfadíszeket gyűjtenek a rászorulóknak

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Újabb jótékonysági akciót szervez a szegedi Mátrix Közhasznú Alapítvány. Ezúttal karácsonyfadíszeket is várnak a tartós élelmiszerek, meleg ruhák mellé, hogy a rászoruló családok ünnepi készülődését egy-egy dísszel segítsék. Legutóbb plüssfigurákkal lepték meg a gyerekeket a Bohócdoktorok:

Sok család anyagi terhei miatt az ünnepi készülődés örömteli pillanatait elfedik a megélhetési nehézségek. Egyre több idős – egyedülálló és család fenyőfát sem állít. A Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett Centerke Adományozó Központ idén több más adventi segítő akció mellett 1000 csillogó dísszel teszi boldogabbá a rászorulók ünnepét.

A jótékonysághoz a szervezők a tehetősebb lakosság, cégek, iskolák – óvodák segítségét kéri. Segítsen Ön is!

Rácz Anett, a Mátrix Közhasznú Alapítvány vezetője arra kéri a jó szándékú és jobb módban élőket, hogy az idei karácsonyi díszek megvásárlásakor a már nem használt gömböket, csúcsokat, szalagokat, fényeket ne hagyják a tartó dobozokban porosodni, azokat hozzák be a Centerkébe, hogy megkaphassák azok, akik vásárolni nem tudnak. A ruházat, cipő, tartós élelem mellett az ünnepekig juttassák el a nem használt díszeket a rászorulókhoz a Centerke Adományozó Központon keresztül.

A www.centerke.hu oldalon a jótékonysági központ nyitvatartási ideje megtalálható.

Centerke Adományozó Központ
Egész évben segíti a családokat, időseket, közösségeket, önkormányzatokat a 2003 óta sikeresen működő Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett adományozó központ. A jótékonysági segítő közösség a jobb módú lakossággal lehet csak sikeres. Adományt adunk, a rászorulókra pedig kevesebb teher kerül. Együtt csodákra vagyunk képesek. Az ünnepek idején még inkább.

KÉPGALÉRIA!
Előző sztori

A szezon első hazai győzelme

Következő sztori

Ajándék biciklis villogókkal vár a rendőrség a Light Friday-en Szegeden is!