Kultúra

Junior Prima díjat kapott egy szegedi zongoraművész

Junior Prima díjat kapott egy szegedi zongoraművész

2021. november 24., szerda
Junior Prima díjat kapott egy szegedi zongoraművész

Balázs-Piri Soma is közte van annak a tíz fiatal magyar tehetségnek, aki Junior Prima-díjban részesült kedden Budapesten. A szegedi zongoraművész még 14 évesen, a Virtuózok c. műsorban lett az ország felfedezettje.

Rajta kívül még Bene Róza csembalóművész, Devich Benedek nagybőgőművész, Dobos Dániel zeneszerző, Egri János Jr. dszesszzongoraművész, dzsesszének-előadóművész, Kökény Eszter hegedűművész, Magyar Valentin zongoraművész, Oláh Kálmán dzsessz-szaxofonművész, Seidl Dénes trombitaművész és Szeleczki Artúr Norbert operaénekes vehette át a fejenként kétmillió forinttal járó díjat.

Az elismeréseket immáron tizedik alkalommal, szakmai zsűri döntése alapján, az MVM Zrt. támogatásával adják át a tíz legkiválóbb 30 év alatti tehetségnek.

A fiatal szegedi művész közösségi oldalán azt írta, nagy felelősségként, pozitív szakmai visszajelzésként és bizalomként tekint a Díjra.

(via MTI)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.