Idén is jót tehet a Szeretetcsoki akcióval

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett Mesedoktorok “Szeretetcsoki” csokoládé gyűjtő akciót szerveznek idén is, hogy szebbé tegyék a beteg gyermekek és a rászorulók ünnepét. Az alapítványhoz tartozó Centerke Adományozó Központban pedig karácsonyfadíszeket gyűjtenek jótékony célra, amiről bővebben itt olvashatnak:

A Szeretetcsoki 2021 csokigyűjtés révén idén is bekapcsolódhat minden jótevő az ünnepi jótékonykodásba. Kórházak gyermekosztályain fekvő gyerekek mesedoktor vizitjein és nélkülöző családok támogatásakor a Mátrix Közhasznú Alapítvány önkéntes jótevői más segítség mellett csokoládét is osztanak.

Évtizedes múltra tekint vissza az ország első jótékonysági csokigyűjtő programja, mely a tehetősebbek áldozatáról, illetve a rászorulók támogatásáról szól, de egyben megmutatja a közösség erejét is. Évente egyre több céges csapat, iskola, óvoda, baráti csoport kapcsolódik be a csoki gyűjtésbe, így több tízezer csoki kerülhet be a a Mátrix Közhasznú Alapítvány jótékonysági Szeretetcsoki raktárába.

Az akcióban óvodai csoportok, általános iskolai osztályok, középiskolás csapatok vesznek részt és tábla csokikat gyűjtenek, ezzel segítve az alapítvány fontos gyermek- és családvédelmi tevékenységét.

Az alapítvány a legtöbb csokit beküldő csoportokat értékes díjakkal megjutalmazza. Részletes tájékoztató az akcióról a www.szeretetcsoki.hu oldalon érhető el.

Előző sztori

Árokba hajtott egy katonákat szállító busz Hódmezővásárhely közelében, 12-en megsérültek

Következő sztori

Több száz rockzenész + gyerekkórus + taiko dobosok = leírhatatlan flow