Hírzóna

Gulyás Gergely elkapta a koronavírust

Gulyás Gergely elkapta a koronavírust

2021. november 1., hétfő
Gulyás Gergely elkapta a koronavírust

Pozitív lett a koronavírustesztje Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszternek. A Miniszterelnökség az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: a minisztert influenzaszerű tünetei miatt tesztelték, és koronavírustesztje pozitív lett. Azt is kiemelték: annak köszönhetően, hogy az oltottság az elérhető legnagyobb védelmet biztosítja, a koronavírus-fertőzés a Miniszterelnökséget vezető miniszternél komolyabb tüneteket nem mutat.

Gulyás Gergely az ilyenkor kötelező vizsgálatok elvégzése után az előírásoknak megfelelően házi karanténba vonult. Munkáját - amennyire a körülmények engedik - otthonról végzi majd - közölte a Miniszterelnökség.

Az mno.hu vasárnap este azt írta: a Magyar Nemzet információi szerint Gulyás Gergely németországi hivatalos látogatása után betegedett meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.