Közélet

BOTRÁNY: fényes nappal végezte nagydolgát a nyílt utcán egy hullarészeg férfi!

BOTRÁNY: fényes nappal végezte nagydolgát a nyílt utcán egy hullarészeg férfi!

2021. november 5., péntek
BOTRÁNY: fényes nappal végezte nagydolgát a nyílt utcán egy hullarészeg férfi!

Meghökkentő felvételek kerültek szerkesztőségünk birtokába. Olvasó-tudósítónk beszámolója szerint péntek reggel a Sóhordó utca és Juhász Gyula utca sarkán, közvetlenül az óvodával szemben végezte nagydolgát egy alkoholtól bódult férfi. Az esetről videófelvétel is készült Megtekintését csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk!


Úgy tűnik, reneszánszát éli az utcára székelés Szegeden: hetekkel ezelőtt bejárta az országos sajtót a hír – amelyet a SzegedMa írt meg elsőként – miszerint egy rejtélyes fosórém tartja rettegésben a Passzázs sor üzleteit. Pár napra rá egy lelkes követője is akadt az azóta már rendőrkézre került illetőnek, hiszen a Kárász utca egyik kirakatára székelt egy hajléktalan, aki többek szerint fertőző májbetegségben szenved.

https://szegedma.hu/2021/10/retteges-a-passzazs-soron

Sajnos nem új keletű a probléma a városban: korábban rendszeresen számoltak be olvasónk hasonló esetekről. Az egyik legemlékezetesebb ezek közül, amikor a Mars téri büfé mögött egy kisgyerek az anyja jelenlétében végezte a nagydolgát fényes nappal. 

https://szegedma.hu/2019/08/vecenek-nezte-a-komplett-mars-teret-egy-no-es-a-gyereke

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.