Videó a cikkben!

BOTRÁNY: fényes nappal végezte nagydolgát a nyílt utcán egy hullarészeg férfi!

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Meghökkentő felvételek kerültek szerkesztőségünk birtokába. Olvasó-tudósítónk beszámolója szerint péntek reggel a Sóhordó utca és Juhász Gyula utca sarkán, közvetlenül az óvodával szemben végezte nagydolgát egy alkoholtól bódult férfi. Az esetről videófelvétel is készült Megtekintését csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk!


Úgy tűnik, reneszánszát éli az utcára székelés Szegeden: hetekkel ezelőtt bejárta az országos sajtót a hír – amelyet a SzegedMa írt meg elsőként – miszerint egy rejtélyes fosórém tartja rettegésben a Passzázs sor üzleteit. Pár napra rá egy lelkes követője is akadt az azóta már rendőrkézre került illetőnek, hiszen a Kárász utca egyik kirakatára székelt egy hajléktalan, aki többek szerint fertőző májbetegségben szenved.

Sajnos nem új keletű a probléma a városban: korábban rendszeresen számoltak be olvasónk hasonló esetekről. Az egyik legemlékezetesebb ezek közül, amikor a Mars téri büfé mögött egy kisgyerek az anyja jelenlétében végezte a nagydolgát fényes nappal. 

Előző sztori

Hamis orvosi tájékoztató terjed Sándorfalán!

Következő sztori

Nem fognak működni hétfőn a szegedi Tesla Superchargerek