Politika

Vakbélgyulladás vetett véget Gyurcsány vakációjának

Vakbélgyulladás vetett véget Gyurcsány vakációjának

2021. október 28., csütörtök
Vakbélgyulladás vetett véget Gyurcsány vakációjának

A bejegyzés szerint a Demokratikus Koalíció elnöke az olaszországi Szardínián pihente ki kampány fáradalmait feleségével, Dobrev Klárával közösen, azonban egy nem várt esemény félbeszakította a családi vakációt.

"Klárival a kampány után pihenni mentünk. Pár nap Olaszország. Szardínia. Airbnb. Aztán tegnap jött a hasfájás. Gyanús. Egyre gyanúsabb. Orvossal beszélek. Talán vakbélgyulladás. Esélyes. Haza kell menni, nincs mese. Átfoglaljuk a repülőt. EasyJet jegyünk rugalmas. Itthon vizsgálnak. Vakbél. Műtenek. Minden a legnagyobb rendben ment. Egyben vagyok. – fogalmazott posztjában Gyurcsány.

A nap folyamán ez már a második különös, nyaralással kapcsolatos hír: korábban megírtuk, hogy a Maldív-szigeteken pihenget a Cserepes sori piac volt vezetője, Rácz Attila.

https://szegedma.hu/2021/10/a-maldiv-szigeteken-nyaralgat-a-cserepes-sori-piac-volt-vezetoje

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.