/

A Maldív-szigeteken nyaralgat a Cserepes sori piac volt vezetője!

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Gyönyörű helyen, egy álomszigeten lubickol a tengerben Rácz Attila és kedvese. Erről az önkormányzati cégvezető posztolt a közösségi oldalán.

Rácz posztja szerint ezen az álomszigeten vannak:

A kellemes nyaralás tehát a cégvezető posztja szerint itt zajlik épp. Az üdülőhely kétfajta lakosztállyal rendelkezik, az egyikről azt írják, hogy az éttermük és a búvárközpontjuk közvetlen közelében található – ez mondhatni az alsó kategória. A másik típusú apartman már filmbeillő elhelyezkedéssel rendelkezik: gyakorlatilag belőlük kilépve néhány méterre már a nyílt vízben találhatja magát a vendég.

A Maldív-szigetek egyébként kedvelt hely lehet a szegedi elit körében, ugyanis Botka László polgármester is megfordult itt, ő búvárokodott is; de Szeviép-vezérek kedvelt helye is volt a szigetek.

A Maldív-szigetek nem csak a szegedi elit, hanem a világ turistáinak körében is igen kedvelt célpontnak számít. Már aki megengedheti magának.

Személyenként pár százezer forinttól akár 2,9 millióig is kínálnak utazási lehetőségeket az irodák.

Itt a képre kattintva lehet böngészni is a lehetőségeket.

Cserkóról a Maldívra

“Nem csupán luxusnak számít egy maldív-szigeteki nyaralás, a mostani járványhelyzetben hatalmas felelőtlenség is. Rácz Attila önkormányzati cégvezetőként jelenleg épp itt tölti az idejét, miután sikeresen tönkretette a Cserepes sori piacot” – írja a Mindenki Szegedért Mozgalom élén álló Szabó Bálint, akinek szintén feltűnt Rácz Attila októberi nyaralása.

“Innen köszönti a harminc év után munka nélkül maradt piaci kereskedőket”

– közölte Szabó Bálint.

Mihálik Edvinnek és az alpolgármesternek is tetszik!

Érdekes egyébként, hogy a városvezetésből többeknek is tetszett Rácz posztja, lájkolták is. Voltak azonban olyanok, akik törölték eme tetszésnyilvánításukat időközben. Nem így Mihálik Edvin, Szeged momentumos zöldtanácsnoka:

Vagy éppen Szeged legújabb, fiatal alpolgármestere, Kovács Tamás:

KÉPGALÉRIA!
Előző sztori

Fekete komédia, ahol elszabadulnak az indulatok

Következő sztori

Vakbélgyulladás vetett véget Gyurcsány vakációjának