Ünnepi menetrend szerint közlekednek a MÁV-Volán-csoport járatai a hosszú hétvégén

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A MÁV-START vonatai október 31-én, vasárnap az ünnepnapi, november 1-jén a vasárnapi, 2-án már a munkanapi menetrend szerint közlekednek - közölte az MTI.


Mint írják, a november 1-jei mindenszentek ünnepéhez közeledve az átlagos hétvéginél nagyobb forgalom várható, ezért a MÁV és a Volánbusz arra kéri utasait, hogy időben tervezzék meg utazásukat és indulás előtt tájékozódjanak menetrendváltozásról. Érdemes a menetjegyek megvásárlásáról is időben gondoskodni – tették hozzá. Változik a Volánbusz helyi és helyközi autóbuszainak közlekedési rendje is – hívták fel a figyelmet.

Bizonyos településeken mindenszentek ünnepe és a halottak napi megemlékezés időszakában plusz járatok közlekednek a temetők jobb elérése érdekében.

Közölték azt is, november 1-jén valamennyi HÉV-vonalon a munkaszüneti napokon érvényes menetrend szerint járnak a szerelvények.

A helyi tömegközlekedés is ünnepi üzemmódba kapcsol a hétvégén: mint azt a SzegedMa megírta, a Mindenszentekre való tekintettel sűrűbben közlekedik majd Szegeden a 3-as és a 3F villamos.

Előző sztori

Csaknem 200 koronavírus-fertőzött van lélegeztetőgépen Magyarországon

Következő sztori

Kigyulladt egy kisteherautó Szegeden