Vélemény

Üdvözlöm Ahmedet

Üdvözlöm Ahmedet

2021. október 28., csütörtök
Üdvözlöm Ahmedet

Azt, hogy mi magyarok hogyan értékeltük a Békemenetet az ugye világos. Nekünk keresztény konzervatívoknak egy csodás élmény volt. A nemzeti összetartozás egyik szimbóluma, éljünk Budapesten, Ungváron vagy Marosvásárhelyen. Mosolygós idős nénik és bácsik, zászlóval, énekelgetve és sok fiatal, akik első alkalommal jöttek el szüleikkel, hogy támogassák a normalitást, amely nem kér nigériai drogkereskedőkből és az oviban mesét mondó transzvesztitákból.

A baloldal persze mantrázta a gyűlölködő, hazugságait, hogy buszokkal hozták a románokat és pénzt kaptak a résztvevők. MZP azt hazudta, a legtöbb résztvevő azt sem tudta hol van. Hát igen, mindenki magából indul ki. Ez inkább az ő rendezvényükre volt igaz. Na meg ment a fideszes birkák szöveg. Bár éppen ők követik a vágóhídra Gyurcsányt és bandáját, azokat, akik elvették a tizenharmadik havi nyugdíjukat és folyamatosan emelték a rezsit. Én nem értem, miért jó ez nekik, de ők ott Klárikáztak a DK és csatlósai rendezvényén.

Azt sem értettem, hogy miről emlékeztek meg, vagy mit ünnepeltek? Netán, hogy elődjeik felakasztották 1956 Hőseit, vagy netán a 2006-os rendőri terrort méltatták?

„Klárikám láttál már ilyen jó gumibotozást?” „Ferikém majd megismételheted, csak nyerjünk, de nehogy szólj az MZP-nek, mert az mindig a szeretetről hadovál, mint valami szektás.”

Hát valahogy így képzelem el. Igaz náluk nem voltak sokan, de legalább kevesen. Habár Fegyőr megint lódított egy orbitálisat, hogy az Oktogonig áll a tömeg. Nem állt. Ha tömeget látott, azok mi voltunk, a hazafiak. A legnagyobb élményt Misi kollégám okozta, amikor egy osztrák lánnyal beszélgetetett, aki megkérdezte tőle, hogy milyen tüntetés zajlik. Misi elmondta, hogy a Békemenet a hazaszeretetet és a kormányunk támogatását tükrözi. Az osztrák „sógornőnek” ez nem igazán tetszett és jó libsi módjára agymosottaknak nevezett minket. Misi kedvesen rámosolygott és csak annyit mondott: „jó hazautat és say hello to Ahmed” (üdvözlöm Ahmedet). A csajszi vágta, hogy a migráns kérdés került elő és nagy puffogva elviharzott. Na ja, ha Bécsben tömeg van, akkor azok migrációs hátterű fiatalemberek csoportosulása egy kis balhéra vagy szexuális zaklatásra. Ugye az mennyivel jobb? Mint az iskolákban is. A tanítónéni már nem Hansit, Peterleint vagy Katrint hívja ki felelni, hanem Omárt, Mohamedet és Dzsamilát.

Inkább maradok agymosott fideszes, valahogy jobban érzem magam. MZP persze már nyomja a brüsszeli narratívát, hogy szegény migránsok, meg szegény Soros, ő aztán egyetlen migrit sem hozott még Európába. OK személyesen nem, csak a szervezetei által. Meg kanadai mintájú befogadás, amely a szeretetre épül és a bevándorlók majd beleolvadnak a társadalmunkba és a vegyesházasságból született gyermekek lelkes hazafiak lesznek. Minek? Vannak már így is lelkes hazafiak és látjuk mi folyik Bécsben, Berlinben, Londonban,... Zéró integráció, bűnözés, terrorizmus. MZP baráti köre is elég érdekes, ott van a fényevő szektás Haas György, akivel fura üzleti kapcsolata volt egy Multilevel Marketing ügyletben, azaz piramisjátékban. Embert barátjáról? Szerintem igen. A baloldal elkeseredésében a legfurább arcokat húzza elő, hogy leplezzék a Gyurcsány tervet. Remegnek a hatalomért, MZP küldetéstudata már az egekben, de hát ahogy a közmondás tartja: „fényevés közben jön meg az étvágy”.

Georg Spöttle

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.