Politika

Toroczkaival és Lékó Péter sakkozó anyukájával indul a választásokon a Mi Hazánk

Toroczkaival és Lékó Péter sakkozó anyukájával indul a választásokon a Mi Hazánk

2021. október 23., szombat
Toroczkaival és Lékó Péter sakkozó anyukájával indul a választásokon a Mi Hazánk

A szélsőjobboldali párt sem a ,,Gyurcsány Ferenc alá tömbösült balliberális tömböt", sem a Fidesz ,,urambátyám rendszerét" nem támogatja, így az olyanoknak kíván alternatívát kínálni a Mi Hazánk, akik ugyanezt gondolják.

Bemutatta jelöltjeit közleményében mind a 106 körzetben Dúró Dóra és Toroczkai László szélsőjobboldali pártja, a Mi Hazánk. Az ásotthalmi polgármester a Csongrád-Csanád megyei 2. számú választókerület képviselői pozíciója mellett a miniszterelnökségért is bejelentkezett. Az ő egyik ellenfele a Momentumos Mihálik Edvin lesz.

Az 1. számú kerületben pedig nem más tűnik fel a színen, mint a világhírű magyar sakkozó, Lékó Péter édesanyja, Lékó Julianna.

A közleményben a párt azt írja, hogy kormányra kerülésük esetén első intézkedésük egyikeként eltörölné a mentelmi jogot, mivel ez az egyetlen módja annak szerintük, hogy az elmúlt 30 évet és annak szereplőt elszámoltassák. Kiemelik, hogy minden jelöltjük írásban nyilatkozott, hogy nem folytattak semmilyen ügynöki, állambiztonsági tevékenységet a kommunista rendszerben, és nincs eltitkolt kettős állampolgárságuk sem., és nincs eltitkolt kettős állampolgárságuk sem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.