Politika

Támadás érte a nem hivatalos Márki-Zay kampánydal készítőjét

Támadás érte a nem hivatalos Márki-Zay kampánydal készítőjét

2021. október 14., csütörtök
Támadás érte a nem hivatalos Márki-Zay kampánydal készítőjét

A dalt készítő Antsi önkéntesen készítette el a minket is foglalkoztatott videót, mint az mostanra kiderült. Bár elmondása szerint a trashpop ízléses határain belül kívántmozogni, sem ellenzéki, sem kormánypárti oldalról nem voltak kedvesek vele.

A lelkes művész a Telexnek nyilatkozta, zenei és politikai oldalról is nagyon sok támadás érte. Igaz, ezek nagyrészét nem láthatjuk, mivel elmondása szerint moderálja a YouTube-hozzászólásokat. Nem mellesleg az értékelési funkciót is letiltotta a videói alatt. Az offenzívának elejét véve készített a trashpop-szerzeményből egy akusztikus változatot.

https://www.youtube.com/watch?v=DuAfXum8RjI

Itt a hozzászólások már elérhetőek, és érezhetően jóval többen elégedettek a dal ezen változatával. Az eredetit egyébként közel 48 ezren tekintették/hallgatták meg eddig.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.