Politika

Kampánydalt írtak Márki-Zay Péternek

Kampánydalt írtak Márki-Zay Péternek

2021. október 11., hétfő
Kampánydalt írtak Márki-Zay Péternek

Egy bizonyos Antsi nevű YouTube-videós csatornáján jelent meg a ,,Szavazz Márki-Zayra (akkor is, ha Karácsonyra)!" című, önmagát ,,ízléses trashpopnak" nevező dal, ami Márki-Zay Péter mellett kampányol.

A videó leírása szerint a dal ,,a trashpop műfaj ízléses határain belül maradva" a széleskörű ellenzéki összefogás mellett áll ki a 2022-es kormányváltásért. A dalban az énekesnő torzított hangon énekel. A szöveg metaforikusan emeli piedesztára a visszalépett Karácsony Gergelyt és Márki-Zay Pétert. Mivel a videót október 8-án, Karácsony vissalépésének napján került fel a csatornára, így valószínűleg a zárójeles ,,(akkor is, ha Karácsonyra!)" megjegyzés arra utal, hogy a dal már hamarabb készen volt.

https://youtu.be/fNBLOiYtp5I

Törjünk ki a Gyurcsány-Orbán háború keretei közül! Hajrá! Sikerülni fog! #csakfelfelé 🙌

- írja a feltöltő a videó leírásában.

És hogy mennyire lehet köze a dalnak Márki-Zay Péterhez? Elnézve a YouTube-csatornát, nem túl sok, egyszerű magánakcióról lehet szó. A feltöltőnek ugyanis mindössze 31 feliratkozója van, összesen 5 feltöltéssel. Ami igazából csak 4, hiszen a Márki-Zay mellett kampányoló dalát valamiért kétszer is feltöltötte. Legelső videója idén márciusban került fel, amit egyébként a többi videójához képest kirívóan sokan, 110 ezren néztek meg.

Hogy maga a dal mennyire trashpop és azon belül is mennyire ízléses, annak megítélését Önökre bízzuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.