Kampánydalt írtak Márki-Zay Péternek

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Egy bizonyos Antsi nevű YouTube-videós csatornáján jelent meg a ,,Szavazz Márki-Zayra (akkor is, ha Karácsonyra)!” című, önmagát ,,ízléses trashpopnak” nevező dal, ami Márki-Zay Péter mellett kampányol.

A videó leírása szerint a dal ,,a trashpop műfaj ízléses határain belül maradva” a széleskörű ellenzéki összefogás mellett áll ki a 2022-es kormányváltásért. A dalban az énekesnő torzított hangon énekel. A szöveg metaforikusan emeli piedesztára a visszalépett Karácsony Gergelyt és Márki-Zay Pétert. Mivel a videót október 8-án, Karácsony vissalépésének napján került fel a csatornára, így valószínűleg a zárójeles ,,(akkor is, ha Karácsonyra!)” megjegyzés arra utal, hogy a dal már hamarabb készen volt.

Törjünk ki a Gyurcsány-Orbán háború keretei közül! Hajrá! Sikerülni fog! #csakfelfelé 🙌

– írja a feltöltő a videó leírásában.

És hogy mennyire lehet köze a dalnak Márki-Zay Péterhez? Elnézve a YouTube-csatornát, nem túl sok, egyszerű magánakcióról lehet szó. A feltöltőnek ugyanis mindössze 31 feliratkozója van, összesen 5 feltöltéssel. Ami igazából csak 4, hiszen a Márki-Zay mellett kampányoló dalát valamiért kétszer is feltöltötte. Legelső videója idén márciusban került fel, amit egyébként a többi videójához képest kirívóan sokan, 110 ezren néztek meg.

Hogy maga a dal mennyire trashpop és azon belül is mennyire ízléses, annak megítélését Önökre bízzuk.

Előző sztori

Miben különbözik a koreai kozmetikum az európaitól?

Következő sztori

Foghíjas kerettel várja az angolok elleni vb-selejtezőt a magyar válogatott