Egészség

Szegeden közel 300 új fertőzött van, országosan több, mint négyezer

Szegeden közel 300 új fertőzött van, országosan több, mint négyezer

2021. október 28., csütörtök
Szegeden közel 300 új fertőzött van, országosan több, mint négyezer

A koronavírus-világjárvány újabb hulláma hazánkba is berobbant. A leginkább delta variáns okozta megbetegedések száma napról napra exponenciálisan növekszik, de még mindig nem késő beoltatnia magát annak, aki nem tette - ugyanis így tudja a leghatékonyabban megvédeni saját magát és környezetét.

Szinte minden nap új negatív rekordok dőlnek az új azonosított fertőzöttek tekintetében. Magyarország kiváló átoltottságának köszönhetően még mindig sokkal jobban áll a vírussal folytatott harcban, mint a környező európai országok, azonban továbbra is vannak, akik nem szeretnék beoltatni magukat - most ők vannak a legnagyobb veszélyben.

 Tegnap 4039 új fertőzöttet igazoltak és elhunyt 45 többségében idős, krónikus beteg A gyógyultak száma folyamatosan nő, eddig 797 142-en győzték le a kórt, az aktív fertőzöttek száma pedig 31 544 főre emelkedett. Jelenleg 1 970 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 204-en vannak lélegeztetőgépen.

via koronavirus.gov.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.