Sok napsütés várható a hétvégére

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Szombaton eleinte felhős lesz az ég, majd északnyugat felől egyre nagyobb területen csökken a felhőzet, kisüt a nap. A déli, délkeleti országrészben a délutáni órákig sok maradhat felhő, napközben azonban már csapadék nem valószínű. Súroló hidegfront érkezik, emiatt inkább csak gyengébb hideg jellegű hatás érvényesülhet. Panaszként fejfájás, migrén, valamint nehézkes gondolkodás, vérnyomás-csökkenés jelentkezhet.

Kép: Országos Meteorológiai Szolgálat / met.hu

Szegeden nem kell nagykabátot venni

Szombaton nap közben biztos nem lesz szükség nagykabátra, ugyanis Szegeden 15 fok körül alakul majd a maximumhőmérséklet – de azért nem árt majd rétegesen öltözködni. Az OMSZ előrejelzése szerint vasárnap méginkább jobb idő lesz, egészen 17 fokig emelkedhet a hőmérséklet.

Estére azért már jelentősen lehűl a levegő az országban, a legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3 és +8 fok között alakul, a felhősebb északnyugati, illetve délkeleti tájakon az enyhébb, másutt az alacsonyabb, fagypont körüli értékekkel. Tehát nálunk azért jobb lesz a helyzet a 8 fok körüli hőmérséklettel, ennek ellenére jobb lesz felöltözni!

Holnap is kellemes lesz az idő

Vasárnap hajnalban túlnyomóan derült idő várható, nagy területen párássá válik a levegő, többfelé köd, illetve rétegfelhőzet is képződhet. A ködfoltok feloszlása után túlnyomóan napos időre számíthatunk általában kevés fátyol- és gomolyfelhővel, de az ország középső harmadában lehetnek felhősebb tájak is. Csapadék nem lesz, és a szél is gyenge marad. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 14 és 17 fok között alakul.

Kép: Országos Meteorológiai Szolgálat / met.hu

via MTI, met.hu

Előző sztori

Délután kettőig még leadhatja kütyüit az elektronikai hulladékgyűjtésbe

Következő sztori

Minden egy helyen, amit az adóvisszatérítésről tudni szeretne