Kultúra

Pénteken indul a Tágas Tér Fesztivál

Pénteken indul a Tágas Tér Fesztivál

2021. október 6., szerda
Pénteken indul a Tágas Tér Fesztivál

,,Váljon a ,,JÓ" szokássá, hagyománnyá" - ezzel a szlogennel hirdeti magát a pénteken induló Tágas Tér Fesztivál.

A fesztivált idén harmadik alkalommal szervezik meg. Az elsőt 2015-ben, a Szegedi Ökomenikus Lelkészkör munkája nyomán hozták létre. Ahogy akkor is, úgy most is a ,,teret" jelentő sátrakban közösségek, iskolák, gazdák, intézmények várják a látogatókat. A cél, hogy a látogatók valódi, hiteles közösséget tapasztalhassanak meg.

Célja még a rendezvénynek az is, hogy a társadalmi tendenciákat megtörjük és újra személyes kapcsolatokat ápoljunk, ,,Lelket vigyünk a társadalomba."

A fesztivál részeként az Újszegedi Szabadtéri Színpadon előadások, koncertek is lesznek. A fellépők közt szerepel a Bedő Imre, a Férfiak Klubjának alapítója, Malek Andrea és a Magna cum Laude énekese, Mező Misi is.

A rendezvényre vallási felekezettől és kötődéstől függetlenül várnak mindenkit. Ezt az is igazolja, hogy a zárónapon három különböző szertartású szentmisére is sor kerül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.