/

Orbán Viktor: Három a magyar igazság!

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Mint arról pénteken is írtunk a miniszterelnök rádióinterjúja kapcsán, Orbán Viktor a hétvégén megkapta a koronavírus harmadik, emlékeztető oltását – erről közösségi oldalán számolt be.

Pénteken a kormányfő elmondta, hogy Magyarországot körbevette a vírus, de mi még tartjuk magunkat. Ez legfőképp annak köszönhető, hogy a népességünk átoltottsági szintje rendkívül magas, 59 százalékos. Romániában, ahol a kórházak már nem tudják fogadni az új betegeket, ez a ráta 29%. Magyarország határmenti kórházai 50 fő ápolását vállalják át a román egészségügytől, ezzel is segítve szomszédunkat.

A harmadik oltás felér egy életbiztosítással.

-fogalmazott korábban Orbán Viktor. Ezt mi sem támasztaná jobban alát, minthogy a beoltott emberek kevesebb, mint 1 százaléka fertőződik meg koronavírussal, ha pedig ez megtörténik, a betegség lefolyása nagy valószínűséggel enyhe lesz.

Tegnap adtunk hírt róla, hogy a kormány közel 800 ezer gyorstesztet biztosít a háziorvosok számára, ezzel is segítve a negyedik hullám alatti munkájukat.

Előző sztori

CÖF kurátor: egész Európának üzen az október 23-i Békemenet

Következő sztori

Tizennégy milliós fogás Röszkén