Nem lesz áram az Aradi téren hétfőn, vasárnap a Szent Gellért Fórumig utazhatunk

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Hálózatkarbantartás miatt október 25-én, azaz hétfőn reggel 8-tól délig áram nélkül marad az Aradi vértanúk tere, hívja fel rá a figyelmet az SZKT.

Az érintett időszakban semmilyen számítástechnikai berendezés nem működik, azaz az utastájékoztató berendezés és a jegyautomata sem lesz elérhető. Egyedül a troli- és a villamosforgalmat, röviden az áramszedőket nem érinti majd, így maga az utazás zavartalan lesz.

Érdemes tehát ebben az időszakban mobiljegyet váltanunk, vagy a járatokon megtalálható érintéses fizetéses automatákból vásárolnunk jegyet – vagy a sofőrtől, ha minden kötél szakad.

Holnap könnyebben eljuthatunk a Szeged-Csanád GA meccsre

A Szegedi Közlekedési Társaság arról is tájékoztatta továbbá az utasokat, hogy a 2-es villamos bizonyos járatai módosított útvonalon, a Szent Gellért Fórumig közlekednek vasárnap. 17 órakor a Vasas ellen lép pályára a szegedi csapat, így módosított útvonalon, Szeged Plaza és Európa liget végállomások érintésével a mérkőzés kezdete előtt és után az SZKT által megjelölt járatokon könnyebben eljuthatunk a stadionhoz – és jöhetünk el a stadiontól.

Videó
Előző sztori

Felvonták a zászlót a Széchenyi téren

Következő sztori

Indul a nyolcadik Békemenet, a szegediek már ott vannak