Nagy Péter tartalékos lett

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Sportot támogató munkahely

Lapunk megjelenésének napján zárja első hetét új munkahelyén Nagy Péter. Az olimpikon súlyemelő önkéntes műveleti tartalékosként szerelt fel a honvédségnél. -A toborzás lesz a feladatom, de egyelőre még tanulom a rendszert, tanulok mindent. Ami nagyon fontos, hogy ez a munka összefér a sporttal, mert úgy állapodtunk meg, hogy ha edzőtáborba vagy versenyre kell mennem, akkor elengednek- mesélte a nyári a tokiói olimpián 7. helyen záró sportoló.

Egy kacsintás a civil élet felé

A Szegedi Lelkesedés SE sportolója nem titkolja, az új munkahelye az első lépés a civil élet felé. -Egy kicsit már kacsingatok a sport utáni élet felé is. Mivel még nem ismertek a 2024-es olimpia kvalifikációs feltételei, nem tudom, hogy vállalom-e az újabb ciklust. Az viszont biztos, hogy csak akkor vágok bele a felkészülésbe, ha valós esélyem van kijutni-emelte ki Nagy Péter.

Olimpia után világbajnokság

A tokiói olimpia után volt mit kipihennie Nagy Péternek. A nem csak fizikálisan, de idegileg is kimerítő kvalifikáció és az olimpiai szereplés után jól is jött a leállás. -Szeptember végén már edzésbe álltam, a decemberi világbajnokságra készülök. A célom ott nem a csúcsok döntögetése, inkább edzésbe szeretném magam tartani, és az érzés fontos, hogy versenyre készülök. A kor haladtával azt érzem, hogy kell a motiváció, hogy ne essek ki az edzésből-mondta.

SŰRŰ A PROGRAM

A december közepi taskenti világbajnokság előtt is sűrű a versenyprogramja Nagy Páternek. Október végén spanyol csapatbajnoki fordulón indul, majd november elején az országos bajnokságon lép dobogóra, és közvetlen a vb előtt lesz a spanyol csapat bajnoki döntő.

Előző sztori

Ittasan, egymás után kétszer is leszúrta a testvérét

Következő sztori

Miért rózsaszín a Szent Gellért Fórum világítása?