Miben különbözik a koreai kozmetikum az európaitól?

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A koreai kozmetikumok rendkívül népszerűek az európai nők körében. Az ázsiai márkák fokozatosan kezdik kiszorítani az egykori kedvenceket a kontinensről, de miért jobb a koreai, mint az európai?

A népszerűség titka

Az ázsiai országokban a szépség és az egészség egymást kiegészítő fogalmak, így a koreai kozmetikai gyártók soha nem kínálnak hatékony, ámde veszélyes terméket a vásárlóknak. A legfőbb titok, hogy a koreai kozmetikumok kizárólag természetes összetevőkből állnak. A https://makeup.hu/categorys/736898/ linkre kattintva számos termék megtekinthető a leghatékonyabb bőrápolásért.

További előnyök:

  • Exkluzív összetevők. Csak a koreai kozmetikumokban található csiganyálka kivonat, gyöngydarabok, szarvasagancs, ginzeng gyökér, bazsarózsa, vagy éppen vulkanikus agyag a Hallasan-hegyről.
  • Innovatív fejlesztések. A koreaiak követik a biotechnológia legújabb kozmetikai irányzatait, és sikeresen használnak sejttechnológiákat a termékek előállításához, ahol a peptidek és a retinol egyedi formuláit vezetik be a készítménybe.
  • BB-krém. Ez a fejlesztés a koreai gyártók igazi büszkesége, mert ötvözi az alapozót és a nappali krémet. Az eszköz segítségével nemcsak “kiegyenlíthető” az arctónus, hanem a bőr egészségére is remek hatást gyakorol. Ebben a kategóriában számos krém védelmet nyújt az ultraibolya sugárzástól.
  • Egyszerű használat. Kényelem mindenek előtt – így készülnek a termékek. Számos kozmetikumhoz jár pipetta vagy adagoló, ami nagyban megkönnyíti a használatot, és segít a spórolásban is.
  • Hatékonyság. A könnyű természetes textúrák a bőr legmélyebb rétegeibe hatolnak, tápláló és fiatalító hatást nyújtva.
Előző sztori

Domaszéken biciklis “pumpapályát” adtak át

Következő sztori

Kampánydalt írtak Márki-Zay Péternek