Megható levélben mondott köszönetet a mentősöknek egy szegedi férfi

A múlt héten rosszul lett egy férfi, sokkhatás alá is került, de a Szegedi Menőszolgálat megmentette az életét. Most egy szívbemarkoló levéllel fejezte ki háláját.

A fiatalember a múlthét kedden lett rosszul a Fonógyári úton, mellkasi fájdalmai és nehézlégzése volt. A levél szerint a sokkhatás miatt felejtette el megköszönni a két kiérkező mentősnek a segítséget, mivel még nem volt ilyen ,,élményben” része.

,,Sajnos a sokk miatt (mivel még nem volt szerencsére ilyenben részem, hogy az Önök hivatását “betegként” éljem meg) elmaradt, hogy megköszönjem két fiatal kollégájuknak a nyugtatást, ellátást, és azt a precizitást, ahogy egy ellátásra szoruló személyhez állnak. Kérem Önöket, hogy továbbítsák a Szegedi Mentőszolgálat felé: nem szeretném, hogy azt higgye a két Mentő Úr, hogy nem szerettem volna megköszönni.”

A 28 éves férfi azt is hozzáteszi, annyira inspirálta őket a két mentős, hogy elgondolkodott azon, hogy ő is mentősnek áll. A levelet teljes egészében az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán lehet elolvasni:

Előző sztori

Tibi Atya is megelégelte a szegedi útfelújításokat

Következő sztori

“Én nagyon szeretem Botka László polgármester urat”