Közlekedés

Kisiklott egy vonat Szegeden

Kisiklott egy vonat Szegeden

2021. október 10., vasárnap
Kisiklott egy vonat Szegeden

Vasárnap délután a Szegedről 15:21-kor Békéscsabára indult személyvonat (7726) egyik mozdonya és egy személykocsija Szeged-Rókus állomáson kisiklott. A balesetben nem sérült meg senki – közölte a Mávinform.

A közleményben megemlítik, hogy a helyszínelés és a műszaki mentés miatt korlátozásokra kell számítani, a Szeged-Békéscsaba vonalon jelentősen hosszabb eljutási időre kell számítani.

Mint írják, Szeged és Szeged-Rókus között pótlóbuszok közlekednek a műszaki mentés befejezéséig. Pótlóbuszra kell átszállni először a Békéscsabáról 14:45-kor Szegedre indult személyvonat (7715) utasainak Szeged-Rókuson. A másik irányban először a Szegedről 16:21-kor Békéscsabára induló személyvonat (7706) utasait szállítja pótlóbusz Szeged-Rókusig.

A balesetben érintett, Szegedről 15:21-kor Békéscsabára indult személyvonat (7726) az útvonala további részén kimarad a menetrendből, utasai a következő, Szeged-Rókusról 16:33-kor induló személyvonattal (7706) utazhatnak Békéscsaba felé, mely késéssel közlekedik.

Kiemelt képünk illusztráció

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.