Kisiklott egy vonat Szegeden

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Vasárnap délután a Szegedről 15:21-kor Békéscsabára indult személyvonat (7726) egyik mozdonya és egy személykocsija Szeged-Rókus állomáson kisiklott. A balesetben nem sérült meg senki – közölte a Mávinform.

A közleményben megemlítik, hogy a helyszínelés és a műszaki mentés miatt korlátozásokra kell számítani, a Szeged-Békéscsaba vonalon jelentősen hosszabb eljutási időre kell számítani.

Mint írják, Szeged és Szeged-Rókus között pótlóbuszok közlekednek a műszaki mentés befejezéséig. Pótlóbuszra kell átszállni először a Békéscsabáról 14:45-kor Szegedre indult személyvonat (7715) utasainak Szeged-Rókuson. A másik irányban először a Szegedről 16:21-kor Békéscsabára induló személyvonat (7706) utasait szállítja pótlóbusz Szeged-Rókusig.

A balesetben érintett, Szegedről 15:21-kor Békéscsabára indult személyvonat (7726) az útvonala további részén kimarad a menetrendből, utasai a következő, Szeged-Rókusról 16:33-kor induló személyvonattal (7706) utazhatnak Békéscsaba felé, mely késéssel közlekedik.

Kiemelt képünk illusztráció

Előző sztori

Filmbemutatót tartanak Szegeden a “horgosi orgonaügy” 40. évfordulója alkalmából

Következő sztori

Közeleg a tél: jövő héten már fagyni fog