Krimi

Holttestet találtak az M5-ös autópálya mellett, nyomravezetői díjat tűzött ki a rendőrség

Holttestet találtak az M5-ös autópálya mellett, nyomravezetői díjat tűzött ki a rendőrség

2021. október 1., péntek
Holttestet találtak az M5-ös autópálya mellett, nyomravezetői díjat tűzött ki a rendőrség

A rendőrség tájékoztatása szerint szeptember 16-án Kecskeméten, a Kiskőrösi út folytatásánál, az M5-ös autópálya mellett egy 40-50 év közötti holttestet találtak.

Mint írják, az eljárás során megállapították, hogy az elhunyt feltehetően közlekedési baleset következtében halt meg, valamint azonos azzal a férfival, akinek eltűnését hozzátartozóját szeptember 13-án bejelentette a Kecskeméti Rendőrkapitányságon.

Az elhunyt személy a balesetet megelőzően gyalogosan közlekedett, fekete színű hátizsákot hordott, melyen piros betétek voltak, valamint sötét színű baseball sapkát, továbbá szürkés színű sportcipőt viselt.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki az elkövetővel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hivatali munkaidőben tegyen bejelentést személyesen az Kecskeméti Rendőrkapitányságon, illetve bármely rendőri szervnél. Hívja a 112-es, díjmentes segélyhívó számot, illetve tárcsázza az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanúzöldszámát!

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjebruttó 300.000 forintnyomravezetői díjat tűzött ki. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi.

Kiemelt képünk illusztráció!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.