Sport

Drámai csatában, tizenegyesekkel búcsúztatta a Mezőkövesdet a Szeged-Csanád GA

Drámai csatában, tizenegyesekkel búcsúztatta a Mezőkövesdet a Szeged-Csanád GA

2021. október 27., szerda
Drámai csatában, tizenegyesekkel búcsúztatta a Mezőkövesdet a Szeged-Csanád GA

A tizenharmadik percben egy véleményes szituációt követően Calcan előnyhöz juttatta a vendégeket – látványos lökés előzte meg a találatot, de Antal Péter sípja néma maradt. Picivel több mint félóra telt el a mérkőzésből, amikor egy szöglet után Tóth Gábor közvetlen közelről egalizált.

A rendes játékidőben, majd aztán a hosszabbításban sem jutottak dűlőre a felek, így jöhetett a tizenegyes párbaj, ahol Takács Jánosé lett a főszerep – a szegedi hálóőr két büntetőt is megfogott, így a Szeged-Csanád Grosics Akadémia 3-1-re megnyerte a büntetőpárbajt és bejutott a legjobb 16 közé a MOL Magyar kupában.

MOL Magyar Kupa, 4. forduló
Szeged-Csanád Grosics Akadémia–Mezőkövesd 1–1 (1-1) (büntetőkkel 3-1)
Szeged, Szent Gellért Fórum, 1000 néző. Vezette: Antal Péter (Bornemissza, Belicza).
Szeged-Csanád GA: Takács J. – Ódor, Vári, Tóth G., Bitó – Farkas A., Germán (Haruna, 65.) – Gréczi (Simon Á., 91.), Dobos Á. (Kővári, 65.), Gajdos (Kovács M., 65.) – Kóródi (Horváth K., 91.).  Vezetőedző: Dragan Vukmir.
Mezőkövesd: Antal (Tordai, 24.) – Farkas D., Pillár, Baki (Derekas, 118.), Hector – Madarász (Kocsis, 75.), Chrien (Cseri, 56.) – Vojtus (Cseke, 56.), Calcan (Jurina, 56.), Nagy D. – Drazics.  Vezetőedző: Supka Attila.
Gól: Tóth G. (31.), ill. Calcan (14.).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.