Drámai csatában, tizenegyesekkel búcsúztatta a Mezőkövesdet a Szeged-Csanád GA

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia 1-1-es rendes játékidőt és hosszabbítást követően tizenegyespárbajban legyőzte az első osztályú Mezőkövesdet, így bejutott a legjobb 16 közé a MOL Magyar kupában.

A tizenharmadik percben egy véleményes szituációt követően Calcan előnyhöz juttatta a vendégeket – látványos lökés előzte meg a találatot, de Antal Péter sípja néma maradt. Picivel több mint félóra telt el a mérkőzésből, amikor egy szöglet után Tóth Gábor közvetlen közelről egalizált.

A rendes játékidőben, majd aztán a hosszabbításban sem jutottak dűlőre a felek, így jöhetett a tizenegyes párbaj, ahol Takács Jánosé lett a főszerep – a szegedi hálóőr két büntetőt is megfogott, így a Szeged-Csanád Grosics Akadémia 3-1-re megnyerte a büntetőpárbajt és bejutott a legjobb 16 közé a MOL Magyar kupában.

MOL Magyar Kupa, 4. forduló
Szeged-Csanád Grosics Akadémia–Mezőkövesd 1–1 (1-1) (büntetőkkel 3-1)
Szeged, Szent Gellért Fórum, 1000 néző. Vezette: Antal Péter (Bornemissza, Belicza).
Szeged-Csanád GA: Takács J. – Ódor, Vári, Tóth G., Bitó – Farkas A., Germán (Haruna, 65.) – Gréczi (Simon Á., 91.), Dobos Á. (Kővári, 65.), Gajdos (Kovács M., 65.) – Kóródi (Horváth K., 91.).  Vezetőedző: Dragan Vukmir.
Mezőkövesd: Antal (Tordai, 24.) – Farkas D., Pillár, Baki (Derekas, 118.), Hector – Madarász (Kocsis, 75.), Chrien (Cseri, 56.) – Vojtus (Cseke, 56.), Calcan (Jurina, 56.), Nagy D. – Drazics.  Vezetőedző: Supka Attila.
Gól: Tóth G. (31.), ill. Calcan (14.).

Előző sztori

Belvárosi Mozi: Nyomtatási hiba miatt nem jelent meg az Elkxrtuk a műsorfüzetben

Következő sztori

Kézi BL: legyőzte az előző szezon ezüstérmesét a Pick