Családi horror: Megölte hét hónapos terhes feleségét, a magzat is elhalt

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Egy férfi tavaly novemberben több mint harminc késszúrással ölte meg várandós feleségét. A Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség vádat emelt ellene. Az esetnek szemtanúja volt a házaspár kiskorú gyereke is. A férfi ellen életfogytiglant indítványoztak.

Az elválni szándékozó vádlott 2020 november 6-án reggel a közösen lakott szegedi ingatlanban támadt rá késsel a feleségre. Több alkalommal, nagy erővel szúrta meg, melynek következtében a nő a helyszínen életét vesztette.

A várandós nő a hetedik hónapban járt, a férfi tettének következtében a magzat is elhalt. 30 késszúrást ejtett a kismamán, melynek szemtanúja volt a vádlott és az áldozat kiskorú gyermeke is.

A gyilkosságot követően a férfi a gyermeket felöltöztette, gépkocsiba ültette és a helyszínről eltávozott.

A főügyészség a vádemeléskor letartóztatásban lévő vádlottat különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettével, valamint magzatelhajtás bűntettével vádolja. A főügyészség a vádlottal szemben bűnössége megállapítása esetére életfogytig tartó szabadságvesztés büntetés kiszabására tett indítványt, azzal, hogy a bíróság zárja ki a férfit a feltételes szabadságra bocsátás lehetőségétől.

(police.hu)

Előző sztori

Bravúros döntetlent ért el a Pick Szeged Kielben

Következő sztori

Több mint hatvan migránst tartóztattak fel a rendőrök Öttömösnél