Gasztro

Buddha Szegedre költözött!

Buddha Szegedre költözött!

2021. október 3., vasárnap
Buddha Szegedre költözött!

A thai ételek és a sushi kedvelői körében méltán népszerű Buddha Original megnyitotta első szegedi éttermét - számol be a hírről a Sunseaty blog. Az ázsiai ételeket kínáló lánc folyamatosan bővül Magyarországon, a szegedi nyitás azért különleges, mert eddig nem merészkedtek Pest megye határán túlra.

A távol-keleti fogások rengetegében könnyű elveszni, ráadásul egy külön étlapot készítettek a sushi szerelmesei számára Szegeden. Az ételek összetevőit minden fogásnál feltüntetik és még fotókkal is illusztrálják a tányéron várható eredményt.

Az árak nagyon változóak, de a főételek jellemzően 2 490 és 3 990 forint között mozognak, tehát alapvetően nem egy olcsó helyről van szó - állapítja meg a gasztroblog, de az ázsiai ízek kedvelőit ez vélhetően nem fogja visszatartani.

A Sunseaty bloggerei meg is kóstoltak néhány ételt és desszertet. Tapasztalataikról IDE kattintva lehet olvasni, akit érdekel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.