Buddha Szegedre költözött!

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A thai ételek és a sushi kedvelői körében méltán népszerű Buddha Original megnyitotta első szegedi éttermét – számol be a hírről a Sunseaty blog. Az ázsiai ételeket kínáló lánc folyamatosan bővül Magyarországon, a szegedi nyitás azért különleges, mert eddig nem merészkedtek Pest megye határán túlra.

A távol-keleti fogások rengetegében könnyű elveszni, ráadásul egy külön étlapot készítettek a sushi szerelmesei számára Szegeden. Az ételek összetevőit minden fogásnál feltüntetik és még fotókkal is illusztrálják a tányéron várható eredményt.

Az árak nagyon változóak, de a főételek jellemzően 2 490 és 3 990 forint között mozognak, tehát alapvetően nem egy olcsó helyről van szó – állapítja meg a gasztroblog, de az ázsiai ízek kedvelőit ez vélhetően nem fogja visszatartani.

A Sunseaty bloggerei meg is kóstoltak néhány ételt és desszertet. Tapasztalataikról IDE kattintva lehet olvasni, akit érdekel.

Előző sztori

Köztársasági elnök lehet az SZTE professzorából?

Következő sztori

Begyorsul a koronavírus járvány októberben, de ez még nem minden!