Politika

Botka László Márki-Zay-jal találkozott, és ennek nem mindenki örül

Botka László Márki-Zay-jal találkozott, és ennek nem mindenki örül

2021. október 4., hétfő
Botka László Márki-Zay-jal találkozott, és ennek nem mindenki örül

Szeged polgármestere az utóbbi napokban rendkívül aktívvá vált a közösségi oldalán - többek között az előválasztásnak köszönhetően. Ma elmondása szerint például Márki-Zay Péterrel találkozott, bár ennek nem sokan örülnek.

Ahogy arról beszámoltunk, az előválasztás első fordulójában Szabó Sándor MSZP-s országgyűlési képviselő és Mihálik Edvin Momentumos önkormányzati képviselő nyerték a szegedi választókerületeket. Az egyéni képviselőjelöltek küzdelme ezzel le is zárult, a miniszterelnök-jelöltek végső harca azonban az október 10-én kezdődő második fordulóban veszi kezdetét. Sokak legnagyobb meglepetésére pedig Hódmezővásárhely polgármestere, Márki-Zay Péter is versenyben maradt.

Botka pedig ennek apropóján elérkezettnek látta az alkalmat, hogy találkozzon vele, erről pedig természetesen fotó is készült:

A bejegyzésben a polgármester nem csupán kollégájának, de barátjának és kiváló ,,szomszédjának" írja le a miniszterelnök-jelöltet. Rendkívül érdekes azonban egy pillantást vetni a poszt alatti hozzászólásokra, ahol szokatlanul ellenszenves kijelentések szerepelnek.

,,Botka úr én tisztelem Önt, de hogy barátjának nevez egy ilyen szélkakast, az nem szép dolog!"

Nem egy ilyen és ehhez hasonló megszólalás csúszott be a kép alá. Volt, aki költői kérdésként felvetette, hogy ,,a polgármester úr mióta ilyen rövidlátó és naiv", de van, aki azzal is meggyanúsította, hogy a kép nem is most készült. De természetesen nem maradnak alul ezekkel szemben azok a kommentek, melyek egyformán dicsérik a két politikust.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.