Közélet

Balesetben elhunyt kolléganője lányának szeretne segíteni a szegedi orvos

Balesetben elhunyt kolléganője lányának szeretne segíteni a szegedi orvos

2021. október 7., csütörtök
Balesetben elhunyt kolléganője lányának szeretne segíteni a szegedi orvos

Még szeptember első napjaiban történt egy tragikus baleset Alsóvároson, a Galamb utcánál. Egy teherautó gázolt halálra egy hölgyet.

– Szeptember hetedikén, reggel fél hét körül ment munkába kolléganőm, amikor a zebrán átkelve egy teherautó elütötte. Öt éve ismertük egymást, szakmailag kiváló és életvidám volt, akitől rengeteget tanultam- mondta dr. Sallai Dániel, aki együtt dolgozott a baleset áldozatával.

A megrázó eset után az orvos közösségi oldalán egy licitet indított, amivel a balesetben életét vesztő kolléganőjének lányán szeretne segíteni.

-Egyedül nevelte egyetemista lányát, aki most az édesanyja elvesztésével nehéz helyzetbe került.

Ezért gondoltam arra, hogy elindítom ezt a licitet, amivel talán könnyíteni tudjuk a terheit- fejtette ki.

A munkája mellett négy éve a festészettel is komolyabban foglalkozó orvos saját festményét ajánlotta fel. A kép címe jelképes is „Emelt fővel”. Sallai Dániel hozzátette, hogy a licit mellett, ha valaki szeretne, kisebb összegekkel is tud segíteni a fiatal hölgynek. Ha valaki felveszi vele a kapcsolatot, akkor megadja a számlaszámot ehhez.

- Mindent egyeztettem a kolléganőm lányával, nagyon bízom a jótettek közösségformáló erejében

- tette hozzá Sallai Dániel.

Itt tud licitálni a képre október 30-ig:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.