Kultúra

Az állat- és környezetvédelmet díjazták a szegedi rendőrök

Az állat- és környezetvédelmet díjazták a szegedi rendőrök

2021. október 23., szombat
Az állat- és környezetvédelmet díjazták a szegedi rendőrök

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság „Az állat is érző lény” című rajz-, valamint az „Így védem én az állatokat” elnevezésű videókészítő pályázatok eredményeit hirdették ki csütörtökön a Szent-Györgyi Albert Agorában - adták hírül közösségi média oldalukon. A Bűnmegelőzési Osztály ugyanis a környezet- és állatvédelem prevencióját tűzte ki a nyáron legfontosabb feladatának.

A megrendezett díjátadó ünnepségen 53 gyermek és egy osztályközösség, valamint intézményvezetők, pedagógusok, szülők vettek részt. A megyei bűnmegelőzési osztály és a támogató szervezetek jóvoltából az öt korcsoport legjobb pályamunkái mellett 18 különdíjast is jutalmaztak.

Ugyanezen a napon nyitották meg a mintegy 100 pályamunkát bemutató kiállítást is, melyet november közepéig tekinthetnek meg az érdeklődők az Agóra földszintjén.

(Kép forrása: Csongrád-Csanád megyei rendőrség Facebook-oldal)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.