/

Visszatérő “Recskarém” sokkol Szegeden: éjjel maszturbál a kirakatokra!

Beleszerethetett az egyik kirakatot díszítő rajz-figurába, és rendszeresen visszajár abúzálni

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Hetek óta jár vissza egy férfi a Belvárosi Nagyáruház passzázs sorára, ahol kinézte magának a kirakatokat.

Ezúttal viszont nem összefossa azokat, mint a híres fosórém, hanem maszturbál.

Van egy kedvenc üzlete is, ez itt:

Akinek nem lenne elsőre egyértelmű, hogy mi ebben a “szexi”, annak készítettünk egy közelebbi fotót is:

Minden jel szerint ebbe a rajz-figurába szerethetett bele a férfi, aki az éj leple alatt, időnként hajnalban, lép kapcsolatba a kirakattal, miután leparkolta a kerékpárját. Hogy pontosan hogyan, azt erős idegzetű olvasóink megnézhetik ebben a videónkban, amit az egyik üzlet kamerája rögzített két időpontban:

Feltűnhet, hogy a női figura szemét – pontosabban a szeme előtt lévő kirakatot – erőteljesen összekarcolta a felajzott férfi. Ebből egy pszichiáter vélhetően számos következtetést le tudna vonni. Mi csak arra tippelünk:

Rómeó félénk, és nem szereti, ha akció közben nézik.

Sőt: akciók közben, ugyanis a fenti kamerafelvételek alapján úgy tűnik, volt, amikor két menetet is letolt kis cigi szünettel.

Csók és simi

A “csók”…

Hogy egyszerű szexuális gerjedelemnél többről lehet szó a férfiben, arra a testbeszédéből következtetünk. Az egyik jelenetben ugyanis jól látszik, amint megcsókolja a “nőt”, majd megsimogatja “ott”; bár a mozdulat inkább tűnik “alányúlásnak”. Készítettünk erről két pillanatfelvételt is, hogy ne legyen muszáj végignézni a videót annak, aki nem akarja.

… és a “simi”, vagy inkább “alányúlás”

Tehetetlenek és idegesek a boltosok

Lapunk számos boltossal beszélt, kapcsolatban állunk többükkel is. A fenti videót annak az üzletnek a tulajdonosa készítette, amelyiket rendszeresen magáévá teszi a férfi. Szilágyi Botond azt mondta,

több ilyen eset is történt, de nem volt gyomra kettőnél többel alaposabban is foglalkozni; azonban feljelentést tett a rendőrségen.

Korábban a kéregetőket terrorizáló koldusmaffiával, illetve azóta a hajléktalanokkal folytatott “közelharc” folyamatos a passzázs soron, több esetről mi is írtunk már. Hogy ez a masztrubáló férfi is hajléktalan-e, abban az érintett üzlet tulajdonosa nem biztos. Ugyanis Adidas felsőben, kerékpárral, itallal és cigarettával érkezett minden alkalommal, ami nem jellemző a fedél nélküliekre.

Közterület, mégis a senki földje a passzázs sor

-Szomorú a helyzet, nem igen tudunk mit tenni.

Indokolatlanul el van hanyagolva ez a passzázs sor, pedig ez a belváros legforgalmasabb pontja: iskolákkal, egyetemmel, rendelővel, éttermekkel, a Dómmal

– magyarázza Szilágyi Botond.

Arra a kérdésünkre, hogy miért nem lehet éjszakára lezárni a passzázst, Szilágyi azt mondta, azért nem, mert sajnos amolyan senki földje a hely. Bár közterületnek számít, és az üzletházban többségben vannak az IKV-s ingatlanok, nem igazán együttműködő a városi cég.

– Értesítettük a rendőrséget, ők pedig a közterület felügyeletet. Bízunk abban, hogy megoldódik a probléma, de ezen kívül mást nem tehetünk, hiszen ez közterület, azt nem zárhatjuk le magunktól. Nonszensznek érezzük egyébként, hogy például éjjeli biztonsági szolgálatot fogadjunk a saját pénzünkön egy közterületre, de ha nincs más, akkor kénytelenek leszünk ezt is megtenni – mesélte.

Megkeressük a rendőrséget és a közterület felügyeletet is a témában, de az IKV-nak is küldünk kérdéseket, hogy miért nem segítenek megvédeni az üzleteket, illetve végül is a vásárlókat. Hiszen nagyon nem mindegy, milyen körülmények között tudnak vásárolni a passzázs soron: egy televert és szétkarcolt kirakat pedig nem éppen vonzó. Amint érkezik érdemi reakció, azonnal beszámolunk róla!

Előző sztori

Sorozatban harmadszor nyert a Szeged-Csanád GA

Következő sztori

Folytatódik a Szeged történetét bemutató előadássorozat