Illegális bevándorlás

Újszegeden is kaptak el migránsokat ma hajnalban

Újszegeden is kaptak el migránsokat ma hajnalban

2021. szeptember 27., hétfő
Újszegeden is kaptak el migránsokat ma hajnalban

Összesen 74 illegális bevándorló ellen intézkedtek ma hajnalban a Szeged Határrendészeti Kirendeltség, a Kiszombor Határrendészeti Kirendeltség, a Készenléti Rendőrség és a Magyar Honvédség járőrei, akik öt csapatban tartóztatták fel a migránsokat.

Ismét rendkívül közel voltak a városhoz azok az illegális bevándorlók, akiket ma hajnalban találtak az egyenruhások Mórahalom és Szőreg külterületén, valamint Újszegeden. Az öt csoportot hajnali 1 óra 40 perc és 5 óra 35 perc között kapcsolták le, az ellenőrzés során a csoportok tagjai

afgán, szír, szomáliai, szudáni és etióp állampolgárnak vallották magukat

azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A határsértőkkel szemben a rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően jártak el - azaz visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

via police.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.