Táncolna, de nem tudja, melyik stílust válassza? Itt a Nagy Táncválasztó!

Az őszi Nagy Táncválasztó az ország 11 városában várja az érdeklődőket

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Szeptember 26-án, vasárnap a Táncpedagógusok Országos Szövetsége szervezésében közel 60 táncpedagógus közreműködésével, több mint 40 táncstílus kipróbálására nyílik lehetőség az ország 11 városában – köztük Szegeden is. Az egész napos program során ingyenes táncórákon, kerekasztal beszélgetéseken, táncfilm vetítéseken és táncelőadásokon lehet majd részt venni.

Hatalmas a sikere

2019-ben a Tánc Világnapja (április 29.) alkalmából hagyományteremtő szándékkal és rendkívüli sikerrel rendezték meg az első Nagy Táncválasztó workshop-ot, amely az elmúlt években tovább folytatta diadalútját és átszelve szinte az egész országot mára több ezres közösséggé vált. A „Válaszd a táncot! Válassz egy táncot!” szlogennel meghirdetett program célja, hogy az ingyenes táncórákkal elérhetővé tegye gyermek, junior, ifjúsági, felnőtt és senior korosztályok számára a választás lehetőségét.

A táncműfajok megismertetésén túl, fontos a tánc és mozgás széles körben történő népszerűsítése, hogy minél többen a táncban találhassák meg az egészséges életmódhoz, a tudatos mozgáshoz és a közösségi élményhez vezető utat.

Idén Debrecenben, Győrben, Kecskeméten, Kőszegen, Miskolcon, Nyíregyházán, Pécsett, Szegeden, Budapesten és Sopronban várják majd a szervezők az érdeklődőket. Nálunk ismét a Szent-Györgyi Albert Agóra ad helyszínt az eseménynek, ahol modern tánc, linedance, rock and roll, ír tánc, indiai tánc és szerb tánc is szerepel a választható táncműfajok között.

Az rendezvény valamennyi helyszínen ingyenes. A workshopokon történő részvétel regisztrációhoz kötött. A járványügyi szabályokra tekintettel a táncórákon az adott helyszín/helyszínek befogadóképességének megfelelően, limitált létszámú érdeklődőt fogadnak majd.

Regisztrálni szeptember 25-én 22 óráig az esemény honlapján lehet, a szegedi órarendet pedig ide kattintva érhetik el.

Előző sztori

Kétméteres harcsát fogott egy szegedi horgász a Marosból

Következő sztori

Orbán Viktor: a szabadságunkat csak az oltásokkal tudjuk megvédeni