Ön tudja még követni? Tovább változik a forgalmi rend a Híd utcában…

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Talán már menetrendszerűnek mondható, hogy újra változik a forgalmi rend a Híd utcában a környező területek felújítása miatt. Mi nem igazán tudjuk már követni, hova lehet behajtani és hova nem, meg merre kerüljön az ember, ha jót akar magának. Mindenesetre leírjuk a mostani változásokat.

Szeptember 10-én, azaz pénteken előreláthatólag kora délután forgalmirend-módosítás lép érvénybe a Híd utcán. A jelenleg érvényes ideiglenes forgalmi rend mellett, tervezetten szeptember 19-éig tovább módosul a forgalomkorlátozás a Híd utcán. Terv szerint halad ugyanis a vízvezeték-rekonstrukció és az útépítés.

A Híd utca és a Deák Ferenc utca torkolatát a Victor Hugó utca felé lezárják, emiatt az Újszegedről érkezők nem hajthatnak be a Híd utcáról balra a Deák Ferenc utcába. Az ebbe az irányba közlekedők jelzőlámpás forgalomirányítás mellett a Kelemen László utca irányába haladhatnak tovább az Aradi vértanúk tere felé. Egyenesen, a Széchenyi tér irányába, továbbra is lehet közlekedni.

A torlódások elkerülése érdekében az Aradi vértanúk tere megközelítése a Belvárosi híd– Stefánia–színházi körforgalom–Dózsa György utca–Belvedere–Huszár Mátyás rakpart–Tisza Lajos körút útvonalon javasolt.

Előző sztori

Roham a déli határnál: 28 migránst fogtak Gyálarétnél egyetlen éjszaka alatt

Következő sztori

Sinopharm-vakcinagyár épül a szomszédban