Krimi

Horror Kiskundorozsmán: leszúrta várandós feleségét egy férfi

Horror Kiskundorozsmán: leszúrta várandós feleségét egy férfi

2021. szeptember 22., szerda
Horror Kiskundorozsmán: leszúrta várandós feleségét egy férfi

Vádemelési javaslattal befejezte a rendőrség a nyomozást azzal a férfivel szemben, aki tavaly novemberben több késszúrással meggyilkolta várandós feleségétSzeged-Kiskundorozsmán - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán az MTI-t.

Szabó Szilvia emlékeztetett: a rendőrségre tavaly november 6-án kora reggel érkezett bejelentés, hogy a 39 éves férfi késsel többször megszúrta várandós feleségét.

A nő és a magzata a helyszínen meghalt. A férfi a késelés után elhagyta a helyszínt, az édesanyjához ment, akinek elmondta a történteket. Az asszony értesítette a rendőröket, akik a bejelentés után rövid időn belül otthonában elfogták az elkövetőt.

A férfi ellen különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés és más bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A rendőrség lezárta a nyomozást, és az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.

Kiemelt képünk illusztráció

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.