Végre: se hőség, se vihar nem lesz!

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Péntekig csak elvétve vár ránk eső, egyébként frissítő hajnal, kellemes szél és 30 fokos maximumok várnak ránk az Időkép szerint.

Kedden gomoly- és fátyolfelhők zavarhatják meg a napsütést. Helyenként zápor, zivatar a Dunántúlon és néhol az északi tájakon fordulhat elő. A déli, délnyugati szél mérsékelt lesz. Friss lesz a hajnal, 11-17 fok ígérkezik, napközben 26-31 fok várható.

Szerdán a fátyolos, gomolyos idő mellett hajnalban az északi és középső tájakon többfelé, napközben csak egy-egy helyen lehetnek záporok, zivatarok. A nyugatias szél ismét többfelé feltámad. A csúcshőmérséklet 26-33 fok között valószínű.

Csütörtökön többfelé alakulhat ki csapadék. Esőre, sokfelé zivatarokra is készülni kell. A viharok környezetében feltámad a szél, az esetleges felhőszakadás villámárvizeket okozhat. 20-27 fokos csúcsértékeket mérhetünk. Pénteken naposabb, de szelesebb időre számíthatunk 23-29 fokos maximumokkal.

Előző sztori

Lőrincz Tamás éremért birkózik kedden Tokióban

Következő sztori

KOPASZ BÁLINT OLIMPIAI BAJNOK!