Sport

Új bérletekkel várja nézőit a Szegedi Nemzeti Színház

Új bérletekkel várja nézőit a Szegedi Nemzeti Színház

2021. augusztus 8., vasárnap
Új bérletekkel várja nézőit a Szegedi Nemzeti Színház

Műfajilag sokszínű repertoárral, ősbemutatókkal várja a közönséget az új évadban a Szegedi Nemzeti Színház, a teátrum hétfőn kezdi el a bérletek értékesítését. A színház társulata az új évadra és a nézőkkel való találkozásra. Műfajilag sokszínű repertoárral, ősbemutatókkal várja közönségét a teátrum - a tizennyolc új bemutatóból hármat a Szegedi Kortárs Balett állít színpadra. Az operatagozat is kiemelkedő programmal készül az új évadra, a többi közt magyarországi bemutatóként tűzik műsorra Gaetano Donizetti Maria Stuarda operájának koncertszerű változatát.

A színház átalakította bérletstruktúráját, nyolc új konstrukcióból választhatnak a felnőtt és három új variációból a fiatalabb nézők. A régi bérletesek számára elővásárlási lehetőséget biztosítanak augusztus 9. és 19. között. Az új bérleteseknek augusztus 23. és október 15. között lesz lehetőségük bérletvásárlásra, valamint továbbra is elérhetők a három-, illetve ötelőadásos szabadbérletek.

A színház új bérletei főként a társulat örökös tagjairól nevezték el: így emlékeznek Berdál Valéria operaénekesre, Horkits Erzsébet legendás színházi titkárra és Angyal Mária rendezőre. A Támogatói I. és Támogatói II. bérlet tartalmazza a legtöbb előadást, a tematikát tekintve továbbra is maradtak a hétvégi és a hétköznapi összeállítások.

A jegyárak az új évadban nem emelkednek, a bérletárak pedig eleve kedvezményes konstrukciók, de a diákoknak, pedagógusoknak és nyugdíjasoknak további 10 százalék kedvezményt biztosít az intézmény.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.