Előválasztás

Tóth Péter magabiztos: tapasztaltnak tartja magát

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Elkaptuk egy villáminterjúra a DK által is támogatott, a rasszista és homofób múltjával szembenézett jobbikos Tóth Pétert, aki a Csongrád 02-es választókerületben küzd a bennmaradásért, pontosabban a tavaszi országgyűlési választáson való indulásért. Két ellenjelöltje van: Tóth Szabolcs és Mihálik Edvin. Információink szerint

leginkább Tóthnak lenne esélye arra, hogy befusson,

de masszívan tartja magát az a pletyka, hogy a baloldal inkább Mihálikot tolja a háttéből – minden eszközzel; Tóth pedig csak “feláldozható dísznek” kell a pályán.

Erről részletesen ebben a cikkünkben írtunk:

Mindenesetre ez – mármint, hogy csak ágyúgolyótölteléknek kellene – nem érződik a politikus nyilatkozatán, magabiztosan beszélt a Szegedmának, és eddigi tapasztalatai is jók az elmúlt napok alapján – mesélte.

Rövid videóinterjúnkat itt tudja megnézni a politikussal:

Lapunk úgy tudja, a kormányellenes pártok nagyon alacsony részvételre számítanak az előválasztáson, akár pár darab szavazat is számíthat majd a végén. Ennek okairól ebben a cikkben írtunk:

Gyász
Előző sztori

Meghalt Charlie Watts, a Rolling Stones legendás dobosa

Következő sztori

Támad a kór Szegeden? Nőtt a vírus szennyvízkoncentrációja a városban