Politika

Tóth Péter magabiztos: tapasztaltnak tartja magát

Tóth Péter magabiztos: tapasztaltnak tartja magát

2021. augusztus 25., szerda
Tóth Péter magabiztos: tapasztaltnak tartja magát

Elkaptuk egy villáminterjúra a DK által is támogatott, a rasszista és homofób múltjával szembenézett jobbikos Tóth Pétert, aki a Csongrád 02-es választókerületben küzd a bennmaradásért, pontosabban a tavaszi országgyűlési választáson való indulásért. Két ellenjelöltje van: Tóth Szabolcs és Mihálik Edvin. Információink szerint

leginkább Tóthnak lenne esélye arra, hogy befusson,

de masszívan tartja magát az a pletyka, hogy a baloldal inkább Mihálikot tolja a háttéből - minden eszközzel; Tóth pedig csak "feláldozható dísznek" kell a pályán.

Erről részletesen ebben a cikkünkben írtunk:

https://szegedma.hu/2021/07/egymasnak-feszulhet-botka-laszlo-es-a-dk-szegeden-belugyminiszteri-szek-a-tet

Mindenesetre ez - mármint, hogy csak ágyúgolyótölteléknek kellene - nem érződik a politikus nyilatkozatán, magabiztosan beszélt a Szegedmának, és eddigi tapasztalatai is jók az elmúlt napok alapján - mesélte.

Rövid videóinterjúnkat itt tudja megnézni a politikussal:

Lapunk úgy tudja, a kormányellenes pártok nagyon alacsony részvételre számítanak az előválasztáson, akár pár darab szavazat is számíthat majd a végén. Ennek okairól ebben a cikkben írtunk:

https://szegedma.hu/2021/08/nagyon-keveseket-erdekel-az-elovalasztas-de-mi-az-oka-az-erdektelensegnek

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.