Repülő busák “támadták” meg egy horgász gumicsónakját Szegednél

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Nem hétköznapi történetről számolt be a Pecaverzum: a horgászati hírportál egyik olvasója úgy fogott ki 32 busát Szegednél, hogy még csak a pecabotját se kellett megmozdítania, ugyanis a halak önszántukból beleugrottak a gumicsónakjába.

– Kint voltam reggel óta pecázni, Szegedtől néhány kilométerre, a Nagyfai Holt-Tiszánál. Gumicsónakkal mentem ki pergetni. Jó pár busát fogtam, de mind kívülről akadt. Az egyiket rátettem a mérőeszközre, hogy lefotózzam, és abban a pillanatban elkezdtek körülöttem ugrálni a busák – idézte fel a történteket a horgász a Pecaverzumnak.

Szerencsére a leleményes pecás telefonjával rögzítette a különös jelenséget, így videón mi is megszemlélhetjük a busák “támadását”:

–Azt sem tudtam hirtelen, hogy mi történik. Egymás után ugráltak be a busák a csónakba. Mindenhonnan halat szedtem elő, a cuccaimból, még a cipőmből is! Nem is tudtam, hogy mit csináljak a busákkal, így elkezdtem bedobálni a szákba. 32 halat számoltam meg – mesélte a horgász a Pecaverzumnak.

Előző sztori

Már közel kétszázezren jutottak otthonhoz a CSOK segítségével

Következő sztori

A hamisan vádolt Lőrinc és a dinnye