Közélet

Politikusdömping lesz a héten Szegeden

Politikusdömping lesz a héten Szegeden

2021. augusztus 24., kedd
Politikusdömping lesz a héten Szegeden

Hétfőn kezdetét vette az ellenzéki előválasztási kampány, amelynek apropóján több országos politikus is a városunkba fog érkezni. Gyurcsány Ferenccel, Jakab Péterrel és Karácsony Gergellyel is lehet majd Szegeden találkozni - persze nem egyazon esemény folyamán.

Nézzük csak sorrendben, hogy kivel, hol, és mikor lehet majd találkozni a héten:

Augusztus 25-én, szerdán a Jobbik miniszterelnök-jelöltje, Jakab Péter fog először Kiskundorozsmára érkezni. A Művelődési Ház előtt találkozhatnak vele, és Tóth Péter szintén Jobbikos politikussal délután 3 és 4 óra között, majd öttől háromnegyed hatig az újszegedi SPAR áruház előtt fognak standolni. Ezt követően a SZIN bejárata lesz az utolsó helyszín, ahova ellátogatnak majd este hat és hét között. Tóth Pétert egyébként nemrég Gyurcsány oldalán lehetett látni a Széchényi téri utcafórumon, amiről cikket is írtunk. További

Szintén augusztus 25-én a Hungi Vigadóban fog egy, az előválasztástól elméletileg független előadást tartani a volt miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc. Dobrev Klára, DK-s előválasztási miniszterelnök-jelölt férje többek között arról fog beszélni, hogy mitől lesz valakiből jó vagy rossz politikus, vagy hogyan építhető fel egy nagyívű politikai karrier. A Facebook-eseménynél további információt is találhatnak, ide kattintva.

Pénteken pedig Szabó Sándor MSZP-Párbeszédes képviselővel fog utcafórumon részt venni Budapest főpolgármestere, Karácsony Gergely. A miniszterelnök-jelölt délután öt órakor fog megjelenni a szegedi MSZP irodánál, az Oroszlán utcában. Erről Szabó Facebook-bejegyzésben adott hírt még a múlt héten, amelyet teljes egészében itt is elolvashatnak:

Kiemelt képünk illusztráció

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.