Nevet vált a MOL-Pick Szeged

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
A Szeged helyett a Tatabánya férfi kézilabdázóit támogatja a MOL Nyrt, így a bajnoki címvédő Pick Szeged néven szerepel a következő idényben.

A szegedi klub honlapján csütörtökön megjelent közlemény szerint a Pick Kézilabda Zrt. és a MOL Nyrt. együttműködése az előző idény végén lezárult. Ettől függetlenül a csapat céljai változatlanok, minden sorozatot a végső győzelem reményében kezd meg, és a tulajdonos részéről minden feltétel biztosított ehhez.

A MOL sajtóközleménye szerint a vállalat megállapodást köt a tatabányai klubbal, amelynek kiemelt támogatója lesz, ezzel párhuzamosan lezárul évtizedes együttműködése a Szeged csapatával.

Nagyon sikeres út végéhez érkeztünk, és külön öröm számunkra, hogy a hosszú évek óta tartó támogatásunknak is köszönhetően idén is bajnok lett a Szeged. Egy izgalmas és tartalmas időszakon vagyunk túl közösen”

– mondta Pantl Péter, a MOL-csoport kommunikációs igazgatója.

Hozzátette, vállalatcsoportjuknak továbbra is kiemelten fontos a magyar kézilabda jövője, a fiatal tehetségek, a magyar bázisú utánpótlás segítése, ezért támogatják az idei szezontól a Tatabányát.

Előző sztori

Sporttörténelem: Bronzérmes a karatés Hárspataki Gábor!

Következő sztori

Itt a gyermekvédelmi törvény végrehajtási rendelete