Sport

Nevet vált a MOL-Pick Szeged

Nevet vált a MOL-Pick Szeged

2021. augusztus 6., péntek
Nevet vált a MOL-Pick Szeged

A szegedi klub honlapján csütörtökön megjelent közlemény szerint a Pick Kézilabda Zrt. és a MOL Nyrt. együttműködése az előző idény végén lezárult. Ettől függetlenül a csapat céljai változatlanok, minden sorozatot a végső győzelem reményében kezd meg, és a tulajdonos részéről minden feltétel biztosított ehhez.

A MOL sajtóközleménye szerint a vállalat megállapodást köt a tatabányai klubbal, amelynek kiemelt támogatója lesz, ezzel párhuzamosan lezárul évtizedes együttműködése a Szeged csapatával.

Nagyon sikeres út végéhez érkeztünk, és külön öröm számunkra, hogy a hosszú évek óta tartó támogatásunknak is köszönhetően idén is bajnok lett a Szeged. Egy izgalmas és tartalmas időszakon vagyunk túl közösen"

- mondta Pantl Péter, a MOL-csoport kommunikációs igazgatója.

Hozzátette, vállalatcsoportjuknak továbbra is kiemelten fontos a magyar kézilabda jövője, a fiatal tehetségek, a magyar bázisú utánpótlás segítése, ezért támogatják az idei szezontól a Tatabányát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.