Szórakozás

Mi lehet a titka Balázs Klári és Korda György mindent elsöprő sikerének?

Mi lehet a titka Balázs Klári és Korda György mindent elsöprő sikerének?

2021. augusztus 29., vasárnap
Mi lehet a titka Balázs Klári és Korda György mindent elsöprő sikerének?

Bár sokaknak a hátán is feláll a szőr és a zenész szakmában sem mindenki rajong értük, de Balázs Klári és Korda György az egyik legnépszerűbb magyar előadó páros. Ezt a SZIN-en is bizonyították, ahol a napi sztárfellépő, a Halott Pénz nagyszínpados koncertjével egy időben tudtak teltházas bulit tartani egy kisebb színpadon. Pedig a SZIN-en sokan a Nagyszínpadra követelik a házaspárt.

Már az érkezésnél megrohanták a rajongók

Gyuri bácsiéknak már bejutni sem egyszerű egy fesztiválra, a SZIN-en is, ahogy meglátták a színpad felé tartó autót, már rögtön megrohanták a rajongók.

A Mamma Maria hódít

Magunk is meglepődtünk, amikor a tegnap reggel feltöltött rövid SZIN koncertvideónk nézettségi adatait láttuk. Egy nap alatt 17 ezren nézték meg a Mamma Mariát, a lájkok és a kommentek egyértelművé teszik, hogy nem csak a nyolcvanas években született szerzeményt, de a házaspárt is rengetegen szeretik.

Harminc koncert augusztusban

A Korda házaspár egész hónapban úton volt. Fesztiválokon, falunapokon, vagy éppen a legnépszerűbb koncerthelyeken léptek fel, összesen 30 (!!!!) alkalommal. Múlt hét szerdán például Kazinbarcika mellett voltak színpadon, majd 300 kilométer autókázás után még a siófoki Plázson is hatalmas bulit tartottak éjféltől.

Mi lehet a titok?

A 82 éves Korda Györgyön a fáradtság nyomát sem lehet észrevenni, de Balázs Kláriból is árad az energia. Az énekes 64 éve folyamatosan színpadon van, felesége is több mint 40 éve ott van mellette. A sport fontos szerepet játszik Gyuri bácsi életében, rendszeresen szobabiciklizik, tornázik, a szellemi frisseségéről pedig a rendszeres kártyapartik gondoskodnak.

Magyarországon évek óta tart a retro láz. Ez az amit remekül lovagolt meg a házaspár, kihasználva a Gyuri bácsi újjonan és elsősorban a fiatalabb generációnál szerzett népszerűségét, amiben például a Sport Televíziós póker közvetítések nagyon sokat segítettek. A koncertjükön ráadásul a zene mellé egy kisebb stand up showt is kapnak a nézők, utánozhatatlan stílusban, ahol ugyanazt a könnyed hangulatot, remek humort kapják, mint a póker versenyeken. Ráadásul mindketten élvezik a rajongók társaságát, fotót lehet velük készíteni, autogramot is örömmel adnak. Ez lehet az a "titkos" recept, ami sokakkal -időssel és fiatallal is egyaránt- azt mondatja: a Korda házaspárnak a Nagyszínpadon is helyük lenne akár a SZIN-en.

https://www.youtube.com/watch?v=XeHi-_9rbfk

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.