Mégsem lesznek idén napvitorlák a Kárász utcán

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Az ajánlatot adó cég nem tudta időre beszerezni a szükséges speciális anyagot, ezért leghamarabb jövő áprilisban szerelhetik fel az árnyékolókat – derül ki Mihálik Edvin Facebook-bejegyzéséből.

A Zöld Város programért felelős tanácsnok azt írta, az összes engedélyt megszerezték augusztusra és megkapták a legjobb árajánlatot is a Kárász utcai napvitorlák felszerelésére, azonban az ajánlatot adó cég nem tudta időre beszerezni azt a speciális anyagot, amire a napvitorlákhoz szükség lenne.

–Ez a speciális, erős és mégis vízáteresztő anyag az építőanyagok világpiacán kialakult helyzet miatt csak hónapok alatt szerezhető be. Ezért úgy döntöttünk, hogy a szerződésben 2022 április 1-ét határozzuk meg, mint teljesítési időpont – fogalmazott Mihálik.

Mint arról a SzegedMa beszámolt, Mihálik még július elején egy emlékezetes hőmérőzős akciót követően bejelentette, hogy a Kárász utcára árnyékoló napvitorlákat szerelnek a forróság enyhítése érdekében.

Előző sztori

A 12 éven felüli kiskorúak és a harmadik oltást igénylők körében is folyamatos az oltás

Következő sztori

Megint kenderfarmot számoltak fel Hódmezővásárhelyen