Megérkezett a SZIN térkép és napi bontás!

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az idén rendhagyó módon öt napig tartó fesztivál lesz talán az ország legnagyobb nyárzáró eseménye. A szervezők jobbnál jobb hazai előadókkal töltik meg szerdától egészen vasárnapig az újszegedi Partfürdőt, hogy a tavalyi elmaradt rendezvény után méltó módon búcsúztathassuk a nyarat. Elhoztuk a fesztivál térképét, a napi bontást és más hasznos információkat!

Sok mindent megtudhatunk az illusztrációról, amely a Partfürdőn található helyszíneket jelöli: lesz például Dorko bolt, mobil Aldi és óriáskerék helyett XXL EXTREME hinta, de új helyszínként debütál a SZIN-en a Garden Stég is. Érdemes tanulmányozni a térképet, hogy a fesztiválon már otthonosan mozoghass – így nem kell a buli hevében a telefonod bújva vadászni, hogy hol tudsz majd enni egyet, vagy épp WC-zni.

Kép: Szegedi Ifjúsági Napok – SZIN / Facebook

Vasárnap este a fesztivál hivatalos Facebook oldalán megjelent a részletes, napi bontás is a fellépőkről. A két nagyszínpad mellett további hat helyszínen lehet majd bulizni a hazai előadók színe-javára. Az biztos, hogy az idei felhozatalból mindenki talál majd kedvére valót magának!

Továbbá a szervezők közzé tettek egy listát is, amelyben fontos információkat közölnek a fesztiválra való bejutásról. Felhívják a figyelmet arra, hogy érdemes a kiválasztott koncert előtt másfél-két órával korábban érkezni, hogy biztosan ne késs le róla – ugyanis nagy lehet a sor a beléptetésnél. Lesznek a helyszínen is elérhető jegyek, azonban csak korlátozott számban, ezért ha teheted, váltsd meg előre, online a belépődet! És ami a legfontosabb: a védettséged is igazolnod kell valamilyen formában, amiről a teljes listát az alábbi Facebook bejegyzésben találod meg.

via Szegedi Ifjúsági Napok – SZIN / Facebook

Előző sztori

Óvodakezdést segítő csomaggal támogatja az állam a legszegényebb települések lakóit 800 millió forint összértékben

Következő sztori

Nagyon keveseket érdekel az “előválasztás” – De mi az oka az érdektelenségnek?