Sport

Ikszes meccsen bombagóllal veszített a Szeged-Csanád GA

Ikszes meccsen bombagóllal veszített a Szeged-Csanád GA

2021. augusztus 29., vasárnap
Ikszes meccsen bombagóllal veszített a Szeged-Csanád GA

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia egygólos vereséget szenvedett a Szombathelyi Haladás vendégeként a Merkantil Bank Liga 6. fordulójában.

Az előzetes várakozásoknak megfelelően stabil védekezésre alapuló játékkal rukkolt elő mindkét együttes. Az első félidő kevés helyzetet hozott, Molnár-Farkasnak egy komolyabb védeni valója akadt, a túloldalon Dobos kísérletét blokkolták.

A fordulás után megélénkült a meccs, előbb a Simon fejesét fogta Rózsa, majd Haruna lövésénél kellett önfeláldozóan mentenie Németh Milánnak. Az utolsó negyedórához érve nagy nyomást gyakorolt a Haladás, melynek eredményeként előbb egy hatalmas bravúrt mutatott be Molnár-Farkas, de a 80. percben már ő is tehetetlen volt. Egy szöglet utáni kavarodásból Németh Milánhoz került a labda, aki húsz méterről, ballal a kapufa érintésével óriási gólt lőtt. A folytatásban újabb gól már nem született, így egygólos vereséget szenvedett a Szeged Szombathelyen.

Merkantil Bank Liga, NB II., 6. forduló
Szombathelyi Haladás–Szeged-Csanád Grosics Akadémia 1–0 (0-0)
Szombathely, 1476 néző. Vezeti: Görög Márió (Horváth Z., Bede).
Haladás: Rózsa – Kállai, Mocsi, Németh M., Bosnjak – Csilus T. (Szekér, 71.), Kiss B., Holdampf, Doktorics – Tóth M. (Monori, 71.), Horváth R. Vezetőedző: Németh Szabolcs.
Szeged-Csanád Grosics Akadémia: Molnár-Farkas – Ódor, Tóth G., Temesvári, Lestyán – Simon Á., Dobos Á. (Germán, 62.), Pejovic, Kóródi (Gréczi, 75.) – Haruna (Gajdos, 62.), Kovács M. Vezetőedző: Dragan Vukmir.
Gól: Németh M. (80.).

Dragan Vukmir:– Gratulálok a Haladásnak! Tudtuk, hogy egy masszív, jól védekező csapattal nézünk szembe, amely veszélyes a pontrúgásokból. Jól küzdöttünk, de sajnos a játékunk nem volt az igazi. Szerintem a döntetlen igazságosabb lett volna.

Kiemelt kép: Vas népe

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.