Hamarosan indul a Vízi Színház új évada

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Szegedi Pinceszínház idén másodjára rendezi meg szabadtéri fesztiválját a sokak kedvencévé vált vízparti helyszínen, a Huszár Mátyás rakparton. Ezúttal is szeptemberben invitálunk mindenkit a Tisza partjára, ahol 3 hétvégén, pontosabban 11 napon át összesen 11 fellépő művész és társulat szórakoztatja majd a kicsiket és nagyokat – írja a Pinceszínház sajtóközleményében.

A színes rendezvénysorozatot szeptember 3-án két fergeteges program indítja: 16.00 órakor végre Szeged közönsége is láthatja a karantén hónapjai alatt csiszolgatott élőszereplős Vitéz László és az elátkozott malom című, Aradi Kamaraszínházzal közös élőszereplős bábjátékot, 20.00 órakor pedig Nagy Szilárd és Ragány Misa gondoskodik a kirobbanó kezdésről ingyenes akusztikus nyitókoncertjükön.
Az első hétvégén a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság és a szolnoki vízirendészek jóvoltából emellett vízi bemutatók, közlekedési készségfejlesztő KRESZ-park s várják majd az érdeklődőket.

További gyermek- és családi előadások mellett a zene és az irodalom szerelmesei is csemegére lelnek majd. Visszatér Vecsei H. Miklós, ezúttal egy Csoóri Sándor költeményei ihlette produkcióval, a második hétvégén Ady-estjével fellép Földes László Hobo, és Joós Tamás énekmondó Cseh Tamás emlékestje is műsorra kerül.

A Tisza-parti nyárutót szokásunkhoz híven újabb saját előadás, a SQUAD- A banda című tinimusical zárja majd. Varga Bálint és Janik László ősbemutatója ezúttal vidám és komoly témák egyvelegéből gyúr drogprevenciós, érzékenyítő előadást rengeteg, a mai hangzásvilágot alkalmazó zenével a Pinceszínház művészeinek és visszatérő gyermekszínészeinek segítségével.

Előző sztori

A bronzéremért játszhat tovább a női vízilabda-válogatott

KÉPGALÉRIA!
Következő sztori

Deja Vu: Beindult a fesztiválszezon Szegeden