Közélet

Gyanúsan hasonlít Mihálik Edvin ötlete a kormány nemzeti konzultációjához

Gyanúsan hasonlít Mihálik Edvin ötlete a kormány nemzeti konzultációjához

2021. augusztus 24., kedd
Gyanúsan hasonlít Mihálik Edvin ötlete a kormány nemzeti konzultációjához

Újszeged - Odessza önkormányzati képviselője, Mihálik Edvin tegnap tette közzé egy Facebook-bejegyzés formájában, hogy konzultációt indít a Lapos Beach-ről. Minden bizonnyal a kormány nemzeti konzultációi adták az ihletet a Zöld Város Programért felelős tanácsnoknak, aki Google kérdőív formájában kéri ki a szegediek véleményét.

Az, hogy a közvéleménykutatás mennyire lesz reprezentatív kérdéses, ugyanis bármennyiszer kitölthető a kérdőív, amit ide kattintva érhetnek el. Választhatjuk az anonimitást, de akár nevünket megadva is beküldhetjük a válaszainkat.

Azért indítottam el a Lapos konzultációt, hogy felmérjük, mennyire elégedettek a szegediek a szabadstranddal és milyen fejlesztéseknek örülnének a jövőben.

-írja a Facebook-bejegyzésében Mihálik, és a kérdések valóban ezekre a témakörökre irányulnak. Azt szeretné megtudni a kérdőívben, hogy mennyire elégedettek a kitöltők a Laposon újonnan kialakított szolgáltatásokkal - mint például a vendéglátóhely, WiFi, napozóágyak -, mennyire tartják biztonságosnak a szabadstrandot és hogyan vélekednek a tisztaságról.

A következő év kapcsán is választ adhatunk pár kérdésre. Ezek között szerepel, hogy szükség van-e a fürdőhely és a part menti terület bővítésére, valamint, hogy mikor nyisson és zárjon jövőre a Lapos Beach. A képviselő úr posztját teljes egészében itt megtekinthetik:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.