Sport

Belevágott a munkába a Szedeák

Belevágott a munkába a Szedeák

2021. augusztus 10., kedd
Belevágott a munkába a Szedeák

A keret még nem teljes, a légiósok a következő héten csatlakoznak a csapathoz. Az első tréningen azonban már ott volt a két új magyar játékos, a klubhoz visszatérő Szatmári Zsombor, valamint Stefan Filipovics is.

Megmaradt a magyar mag

Szrecsko Szekulovics vezetőedző elmondta, számára fontos volt, hogy a magyar mag megmaradt, ez a tavalyi szezonban nagyon jól működött, ráadásul Filipovics személyében új ember is érkezett magas posztra.
A tréner ugyanakkor sajnálja, hogy a légiósok nem maradtak, de így is büszke, hogy egy nagyszerű szezont produkáltak közösen. Szekulovics kitért arra is, hogy fizikális tesztekkel kezdenek, a héten az erősítéseken lesz a hangsúly.

https://szegedma.hu/2021/05/sporttortenelem-bronzermes-a-szedeak

Cél a play-off

– Tavaly mi voltunk a bajnokság meglepetése, ez a szezon azonban nehezebb lesz. Mindenki úgy számol, a Szeged egy komoly csapat, lesz rajtunk nyomás is, de a sport erről szól. Szeretnénk bejutni a play-offba, ha pedig a legjobb négy közé is bejutnánk, az óriási dolog lenne ismét – fogalmazott a sikeredző.

Rangadóval kezdenek

A felkészülés során először a szeptember 3-4-i kaposvári tornán lép pályára a Szedeák, majd szeptember 8-án a Szolnok otthonába látogatnak. Kilencedikén és tizedikén a pécsi tornán vesz részt a csapat, szeptember 16-án pedig a Kecskemét ellen gyakorolnak a szegediek.

A klub tájékoztatása szerint a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége elkészítette a bajnoki menetrendet, így kiderült, a szeptember 22-i nyitófordulóban a Szolnok vendége lesz a Szedeák. Az első hazai mérkőzésüket szeptember 25-án, a Sopron ellen játsszák a szegedi kosarasok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.