Baleset

Az utazásszervező és a buszt biztosító cég is rendelkezik biztosítással

Az utazásszervező és a buszt biztosító cég is rendelkezik biztosítással

2021. augusztus 16., hétfő
Az utazásszervező és a buszt biztosító cég is rendelkezik biztosítással

A Horvátországban nyaraló magyar turistákat szállító autóbusz vasárnap hajnalban az M7-es autópálya 70-es kilométerénél, Szabadbattyánnál átszakította a szalagkorlátot és egy felüljáró pillérének ütközött. A balesetben nyolcan életüket vesztették, nyolcan súlyosan, negyvenen könnyebben sérültek meg. Több cikkünkben is foglalkoztunk az esettel, legfrissebb hírünket itt olvashatják róla:

https://szegedma.hu/2021/08/buszbaleset-az-m7-esen-az-egyik-sofor-az-edesanyjanak-vette-meg-az-utat

Az utazásszervező és az autóbuszt biztosító cégnek is van biztosítása

Ma délelőtt az MTI-nek adott nyilatkozatában Tamás Zoltán János, az utazást szervező Volmer-Tours Kft. ügyvezetője megerősítette azt az információt, hogy az autóbuszt a Tamás-busz Kft.-től bérelték, amelynek szintén ő a cégvezetője.

Elmondta, hogy három különböző biztosítótársaságnál rendelkeznek biztosítással, de a hivatalos vizsgálatra hivatkozva azt nem közölte, hogy melyek ezek.

Tamás Zoltán János részvétét fejezte ki az elhunytak hozzátartozóinak és együttérzéséről biztosította a baleset valamennyi sérültjét. Elmondta, hogy vasárnap - miután értesült a balesetről - azonnal a helyszínre sietett, ahol a hatóságok munkáját segítette.

via MTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.